Am lucrat o groaza si sunt intr-un impas la lansare acuma. Nu stiu unde as putea sa pun bannerele fara sa stric designul. Orice sfat e bine primit.
= roscripts.com
P.S. Sa nu va mirati de viteza de incarcare. E hostuit unde nu trebuie that's all...
Versiune printabilă
Am lucrat o groaza si sunt intr-un impas la lansare acuma. Nu stiu unde as putea sa pun bannerele fara sa stric designul. Orice sfat e bine primit.
= roscripts.com
P.S. Sa nu va mirati de viteza de incarcare. E hostuit unde nu trebuie that's all...
Unul deasupra la casuta cu "Scripts and programs by categories" si unul vertical sub categorii.
Arata bine site-ul.
Ok...dar asta inseamna doar o pagina..ce ma fac cu restul. Orizantalul sugerat de tine sa va limita la standardul de 468 iar cel vertical va strica o mare parte din restul pginilor deoarece va forta lungimea. Ma gandeam sa-i fac un "Push" intarziat prin Ajax celui orizontal dar sper sa mai primesc pareri. Merci!
Mi-am facut si eu cont acolo. E dragut site-ul si foarte buna ideea. Chiar azi dimineata ma gandeam ca ar merge asa ceva in Romania ca sunt putine siteuri/directoare de genul asta.
O problema: am intrat, mi-am facut contul (foarte usor a mers totul) dar mesajul l-am primit in spam. Am cont pe gmail. Cred ca ar fi bine sa mentionezi chestia asta pe site sa nu se apuce lumea sa caute mesajul sau incearca sa rezolvi problema.
@tis ce treaba are Romania cu acest site??? ca e adminul roman si are ro in domeniu?..hai sa fim seriosi.. nimic nou..
dar hai sa facem si un review colegului de suferinta...;) sper sa nu le iei in nume de rau..doar critica constructiva..ok? deci sa trecem la "atac"
1.logo fara link.
2.moto din stanga strica designul..
3. meniul sus... parca a batut vantul.. nu vrei sa-l aliniezi si pe el?
4. meniul vertical.. era bun in dreapta.. dpdv seo
5. headerul cu logo..fa-l mai mare
6. schimba casetele scripturilor ca seamana cu hotscripts
7. ce scrie in footer acolo???:O si schimba fontul lafooter, alege intre © si copyright nu ambele.. de fapt saschimbi fontul cam peste tot..
8. la login tre sa stau mai departe ca ma dor ochii..font urat si mare..culoare urata.. si ups ce urat e pagina de remember password.. cesunt cu explicatiile alea neinteresante la view??? nu ma intereseaza.
9.la contact ma lasi sa scriu pana nu mai pot..limiteazamarimea mesajului..scriu mesajul ..submit..eroare= nu am scris mesaj..naspa..bagi toate erorile la gramada.. un exemplu mic
10.descrierea e aceeasi peste tot
11. de cemeniul nu are http:// ???
12. ups
hai ca mai las si pe altii.. succes :clap:
Daca era roscripts si daca era pe un forum romanesc ma gandeam ca este destinat romanilor... dar continutul se pare ca spune altceva.
Mascka = ce intreb eu si ce critici tu!? Chestii legate de gust 99% caci restul de 1% se explica prin acel "BETA" which means working on it din dreapta logoului. Nu te poti C**a in gustul unui om asa cum nu ma pot lua dupa toata lumea caruia ii sare un anume font in ochi (asta in timp ce primesc aprecieri de la alte persoane).
Acceptam critica la faprul ca inca nu imi merge top10, ca inca lucrez la atasarea imaginilor so editarea lor in cadrul unei listari, la faptul ca inca nu sunt multumit de mod_rewrite, la faptul ca pagina de search nu merge inca, la faptul ca in anumite pagini floaturile ies din containere in firefox sau opera.
Pagina de remmebre password e de fapt pagina de forgot password pe care ai nimerit'o. Este neatinsa, generata chiar. E ultima la care m-as fi gandit, precum cele ce vor sa vina ca newsletterul si toate alea.
In fine...asteptam altfel de opinii.
tis...deocamdata oscilez intre sendmail, mail(), si smtp. Problema sta in hosturile astea super obosite care sunt impartite de 100 de siteuri si isi strica unul altuia IP-ul. Aceeasi problema o am si pe ibid.
apropos.... daca ai ochi vezi si meniul de sus si nu bate nici un vant...incearca sa trasezi niste linii principale in pagina si va iesi exact in mijloc.
da am vazut ca nu e pe nici un mijloc ci chiar in dreapta.. in fine.. vad ca te aprinzi usor.. scuze pentru comentariile facute la adresa site-ului tau.. daca erau numai laude..ce te mai bucurai.. am facut acele comentarii deoarece ai postat la studii de caz.. daca te interesa numai modul de implementare al reclamelor postai unde trebuie.. cauta daca nu stii unde..
stii ce-mi pare rau.. de 10` alea pierdute pe site la tine..
a.. si inca ceva.. w3c, securitatea formularelor nu sunt chestii de gust..
merge banner acolo sus unde zice cristi in orice pagnia. de exemplu unde ai categoria "Java" tragi toata casuta putin mai jos si pui bannerul deasupra.