Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Site nou. Pareri?Sugestii?

beatrice88 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit Site nou. Pareri?Sugestii?

Mi-am facut un site nou si cum nu prea stau bine la partea de design am deschis topic in sectiunea Servicii/Jobs unde am cerut ajutor celor cu mult mai priceputi decat mine. M-au contactat doar 2 persoane. In prima situatie pretul mi s-a parut cam scump pentru ceea ce am cerut eu, iar in a doua situatie nu am mai avut rabdare si am facut ce m-a taiat capul. Site-ul este cel din semnatura si arata pana sa il modific complet exact asa: TidalForce WordPress Theme fara categorii, continut, logo. Era gol, doar tema instalata. Ma intereseaza daca ceea ce am facut pana acum este ok din punct de vedere SEO on page si daca nu astept sugestii. Multumesc anticipat
    C'est la vie!

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

De ce nu cumperi o tema de pe themeforest.net sau un abonament pe 1 an la www.elegantthemes.com?

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Incerc sa nu te supar prea rau.

- noul site arata groaznic - un site de umplutura care nu se diferentiaza de vechiul site decat prin numarul mare de backlink-uri pe care ai zis ca il are primul
    - nu putem vorbi de optimizare on page pe acest site
    - ti-am explicat si eu si ceilalti ce greseli ai facut la primul site dar vad ca le repeti: Drept | Consultanta Online

Noi te ajutam cat putem si fara sa avem pretentii financiare dar trebuie sa te ajuti si tu singura. Daca preturile sunt exagerate trebuie sa te apuci sa citesti. Nu o sa realizezi un site bun daca deschizi n topicuri pe seopedia.

Cauta teme wp pe site-urile care ofera asa ceva. Daca pretul ti se pare exagerat gandeste-te ca si aia trebuie sa manance o paine.

http:// templatic.com/
    [http:// woothemes.com/
    http:// elegantthemes.com/
    http:// themefuse.com/
    http:// themeforest.net/

Stai cateva ore si alege temele care tie ti-ar place ca vizitator. Teme simple, ideale pt. un site de prezentare. Aduna cele mai bune variante si posteaza-le aici. Vezi ce zice "poporul" si gata, ai facut primul pas. Apoi mai vedem. Crede-ma insa ca trebuie sa depui si tu un efort.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

internal error
    La o prima vedere, pana sa pice siteul, pot spune ca nu imi place ca la contact nu gasesc datele unei firme. Fiind un site care, pana la urma ofera servicii, m-a fi astepta sa gasesc si ceva date de identificare.
    O alta chestie, probabil ti s-a mai zis, te afli la limita dintre legalitate si ilegalitate, poti avea surprize nelacute. O lucrare de licenta sau de dizertatie, nu se face la "comanda". Se presupune ca si-o face studentul, ca doar de aia si-a tocit, sau nu, coatele pe bancile scolii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

rnicolescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th October 2005
    Posturi
    110
    Putere Rep
    38

Implicit

"Dupa ce ne prezentati toate detaliile legate de lucrare, va vom face o pret personalizata"

beatrice88 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

salut, am corectat greseala pe care a remarcat-o rnicolescu, nu stiu de ce apar categoriile sub forma aceea, probabil de la titlul site-ului care trebuie schimbat din general settings nu?cat despre limita ilegalitatii am incercat sa fac macar un pfa dar nu merge pentru ca nu exista un cod caen corespunzator acestei activitati.
    C'est la vie!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri,sfaturi,sugestii despre site-ul meu
    De Yahweh în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 23rd December 2011, 20:59
  2. Pareri si sugestii SEO
    De Nosfer în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 21st August 2008, 12:29
  3. Pareri si sugestii
    De SeerKan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4