Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: need tester

Mascka este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th May 2006
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    47
    Posturi
    496
    Putere Rep
    38

Implicit need tester

am creat http://www.sondaje.net si vreau ajutorul oricaruia dintre voi pentru teste.. daca sunt voluntari (si o sa ma revansez), creati un cont, indiferent care, (desigur, va fi moca pt voi) si ajutati-ma cu cateva teste si sugestii..

cine creaza un cont sa-mi dea un pm sa stiu..
    multumesc anticipat.

musashi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    24th July 2006
    Posturi
    28
    Putere Rep
    37

Implicit

am trimis pm, am creat cont.

feedback-ul in vrei aici sau tot pm?

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th May 2006
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    47
    Posturi
    496
    Putere Rep
    38

Implicit

unde doresti.. merci

hts
    hts este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th September 2006
    Vârstă
    36
    Posturi
    36
    Putere Rep
    37

Implicit

ar trebui sa existe si o varianta free (evident limitata, dar free )

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th May 2006
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    47
    Posturi
    496
    Putere Rep
    38

Implicit

esxista.. dar trebuie sa te uiti in meniu...

later edit:

si cum "testerii mei" se lasa asteptati... ofer orcarui membru, orice tip de cont, gratis... doar sa ma anunte sa stiu....
    fac si eu ca Microsoft.. user = tester....

va astept..
    Ultima modificare făcută de Mascka; 4th October 2006 la 09:18.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Am facut si eu cont si am sa fac aici prin EDIT lista mea de observatii:

1 - la inscriere, daca scrii aceeasi adresa de email la mail principal si mail secundar te intoarce inapoi cu eroarea "Adresele trebuiesc sa fie diferite..." dupa care, daca las campul "adresa auxiliara" liber (necompletat) se executa inscrierea fara probleme... Daca tot nu e obligatorie si a doua adresa, macar nu mai intoarce omul din drum si lasa sa treaca din prima... si faci tu curateanie "in spate" in sensul ca nu mai retii si a doua adresa daca este la fel cu prima...

2 - Mailul de confirmare la inscriere ... Cred ca ar trebui sa faci distinctie clara intre un cont free si unul platit... Daca eu m-am inscris cu "cont free" de ce d-zeu mai imi trimiti informatii despre proforma, conditii de plata, etc ?? Nu fac altceva decat sa ma incurce si sa ma intreb daca nu cumva am sa iti plaesc ceva... La contul free este de ajuns sa ii spui "Ok, te-ai inscris, este in regula... Contul tau free iti ofera posibilitatea sa faci asta si asta, etc... Daca vrei mai mult iti oferim la pretul x asta, la pretul y asta, etc ..."

3 - mi-am accesat contul si m-am dus la "upgrade cont" ... Aici: " Nu se poate face upgrade sau reinnoi contul in prima luna de la crearea acestuia. " De ce ma rog???! Refuzi bani? Care ar fi problema?? Care a fost rationamentul acestei restrictii?? Este necesara restrictia??? Si indiferent de cum ai gandit tu, eu vreau upgrade de cont... nu ma intereseaza altceva... Pot sa o fac sau plec la altii.... Nu stau sa treaca o luna sa ma lasi tu sa fac nu stiu ce... Eu am nevoie acum ...

4 - Apoi, la "Proiecte" ... "Nu aveti proiecte create! Doriti sa creati unul?" ... Da, asta este bine... imi place ca am link catre "proiect nou"

5 - La "Adauga un site" , nu specifici ca trebuie cu http:// sau fara... am scris adresa fara si am fost "intors din drum" sa scriu cu http:// ... Mai bine scrii de la inceput ce trebuie si pe deasupra faci si o verificare si daca nu am scris cu http in fata scrii tu... Totul trebuie sa fie facil si nu ceri omului sa gandeasca.. trebuie sa mearga de la sine totul...

6 - Nu am gasit unde atasez sondajul la unul din siteurile mele... Nu am gasit nici cum fac asta, nici unde si nici helpul nu a fost de ajutor... LATER EDIT: ba da, intr-un tarziu, prin multe clickuri am gasit... insa cred ca ar fi bine sa faci casuta de sondaj (aia de exemplu unde schimbi culori, etc) cu intrebarea si raspunsurile mele.... sa vad exact cum se incadreaza cum arata, etc... Sa fie personalizata...

7 - Sectiunea "Cod sondaj sondaj test" Am schimbat culoarea, si dimensiunile sondajului... schimbarile nu s-au reflectat in modul de afisare al casutei de exemplu, si in codul ce trebuie copiat au ramas valorile vechi... am dat un refresh... in campurile dimensiuni au ramas valorile noi, modificate de mine, insa in cod au ramas culorile si valorile vechi... fa un update instant .. un ajax, ceva, etc .. nu stiu, gaseste o solutie la asta... Pentru ca altfel trebuie sa intervin eu manual in codul furnizat de tine sa imi schimb culorile si dim. ... In plus, daca vreau o culoare anume sau o nuanta anume nu o pot introduce... trebuie sa ma mulumesc cu culorile puse de tine la dispozitie... Sunt un user idiot su nu stiu sa modific codul tau sa imi pun eu culoarea mea...

8 - Am introdus codul in site si am votat... totul a mers ok

9 - Am votat din nou, bifand ambele optiuni... adica la aceeasi intrebare am votat in acelasi timp si cu "da" si cu "nu"... nu stiu daca e ok asa..

Numai bine si succes!
    Ultima modificare făcută de Toto; 4th October 2006 la 19:51.

hts
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th September 2006
    Vârstă
    36
    Posturi
    36
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Mascka Vezi Post
    esxista.. dar trebuie sa te uiti in meniu...

later edit:

si cum "testerii mei" se lasa asteptati... ofer orcarui membru, orice tip de cont, gratis... doar sa ma anunte sa stiu....
    fac si eu ca Microsoft.. user = tester....

va astept..
    oook...sry my bad...eram obosit, n-am vazut ..tocmai venisem de la scoala
    edit: a da, la pagina de creare cont free -> ai ceva gen "1 sondaje", "1 proiecte" ...etc... correct that nu da bine

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th May 2006
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    47
    Posturi
    496
    Putere Rep
    38

Implicit

@ toto .... multumesc... am rezolvat tot ce ai zis

Citat Postat în original de hts Vezi Post
    la pagina de creare cont free -> ai ceva gen "1 sondaje", "1 proiecte" ...etc... correct that nu da bine
    nu inteleg la ce te referi..
    Ultima modificare făcută de Mascka; 5th October 2006 la 19:29.

hts
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th September 2006
    Vârstă
    36
    Posturi
    36
    Putere Rep
    37

Implicit

vezi atasamentu..ce e incercuit - tie iti suna romaneste?
    Imagini atașate Imagini atașate

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th May 2006
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    47
    Posturi
    496
    Putere Rep
    38

Implicit

mreci.. e un site in smarty si putin cam automatizat.. adica schimbi numai cateva detalii si e unul nou.. am sa incerc sa schimb...

mai cauta-mi te rog..

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Software tester at Wayfinder
    De cameliahanga în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th January 2007, 16:32
  2. JAVA TESTER/DEVELOPER, beneficiati de training in Austria/Germania
    De Robert Georgescu în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th December 2006, 18:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte