17th December 2011, 23:23
0 out of 1 members found this post helpful.
Pareri,sfaturi,sugestii despre site-ul meu
Astept parerile voastre cu privire la site-ul meu www.frapex.ro nu sunt expert in seo sau sem ,dar am reusit in aproape o luna ( pe 22 decembrie 1 luna) sa strang nu mai putin de 1500 unici/zi ,majoritatea fiind din afara ,prin majoritate ma refer la aproximativ 98 % din vizitatori.
Info web masters google :
Submitted URLs
126,758
91,923 URLs in web index
Queries Impressions Clicks
27,042
9,000,00020%
Displaying 450,000
50,000
Displaying 27,000
------------------------------
Topic deschis doar pentru pareri si sugestii .
Multumesc
17th December 2011, 23:31
arata bine
18th December 2011, 01:15
Eu cel putin nu pacalesc ,daca au ei buguri in site-urile lor ,asta nu ma priveste pe mine ... atatea vizite din google.
18th December 2011, 01:24
Suntem 5 prieteni,niciunul nu avem nicio treaba cu seo ,dar am zis sa facem un site si sa puneam toti osul la munca,toate clipurile sunt urcate manual,practic toti 5 suntem mici roboti ,copiam descrierile,textele iar tagurile le genereaza automat wp.Cat despre backlinkuri m-ai bagat de tot in ceata,insa chiar si asa cu nepriceperea care ne ghideaza pe toti 5 ,am reusit sa cream un site care in nici o luna a ajuns la aproape 1500 unici/zi (1433 azi) .
Chiar nu avea rost sa postez date false,care ar fi interesul ? in primul rand ca nu v-as pacali pe voi cu nimic ... si n-as avea nimic de castigat.
18th December 2011, 10:29
1 out of 1 members found this post helpful.
91,923 pagini indexate si 1500 de vizite pe zi ? Mi se pare un randament f mic... Ca sa ajungeti la 10.000 / zi va trebuie in jur de 615.000 de pagini indexate. Puse manual inseamna o mare pierdere de vreme.
sa strang nu mai putin de 1500 unici/zi, majoritatea fiind din afara
Domeniul este un .ro Trebuia sa construiti site-ul din prima pe .com (domeniu .com / .net) daca vizitatorii vreti sa provina de afara. In rest ce sa spun. Nu o sa faceti treaba atata vreme cat ceea ce faceti e doar sa postati informatie deja existenta, fara sa aduceti ceva nou (texte unice pe paginile respective).
LE: O alta problema - toate video-urile au acelasi title - "Official videos."
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
18th December 2011, 12:09
1. 91,923 indexate in nici o luna ...
2. Am avut inca un site in .com cichicean.com,dar din pacate a expirat domeniul si incerc sa-l transfer de la cirtexhosting de 10 zile ,si nimic,deja am cumparat transfer din Ro ,dar cei de la cirtex sunt niste americani incompetenti si nepasatori (civilizat vorbind) ,am primit de 5 ori EPP gresit ,iar acum astept altul de 3 zile,si tot nimic.Cu cichicean.com ajunsesem tot la 1500 de vizite ,mai exact 1513 a fost recordul pana sa fie inchis acum 6 zile ...
3. Da intradevar chiar avem o problema cu titlul clipurilor in browser ... sa vedem cum o rezolvam.
Nu vreau sa par arogant numerotand raspunsurile,am vrut doar sa raspund la toate intrebarile.