Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Feel.ro

Vizualizare arbore

vladimir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    4th November 2005
    Locaţie
    Cork
    Posturi
    234
    Putere Rep
    39

Implicit

salut admiral,

niste opinii straight forward pentru tine:

- newsletterul nu este un beneficiu, ci il faci pentru toti, membri sau nu, doar asa ii poti tine in legatura cu noutatile, sau ii poti atrage inapoi pe site, din email marketing, rezultatele sunt cele mai vizibile (mai multi membri inregistrati spre exemplu)

Ca dovada, arunca un ochi pe forumul meu si vezi ca am mai multi membri decat mesaje.

- functionalitatea nu mi se pare deloc punctul forte al site-ului tau. lista aia cu tari mi se pare inutila, din moment ce site-ul e in romana, si tare imi e ca nu vor veni romani din zimbawe sa se logheze la tine pe site, fii de nisa ca e mai bine -> target: romania.

in plus ai putea scoate atributul size de pe selectul cu sexull, si sa scapi de sexul "nespecificat". Din default ar trebui sa ramana barbat ca selected - mai putin cod de prelucrat, si mai multa relevanta la search.

- brandingul -> unde-i logoul? textul ala din header "feel.ro" sta ca o cizma de cauciuc printre pantofi de piele finutzi si eleganti, as lucra mai mult la impactul emotional pe care il are site-ul atunci cand il vezi prima data, nu e cu nimic deosebit de un script pe care dau 90$ si fac un site asemanator cu al tau.

- "Trebuie sa fi cel putin Membru gratuit sa accesezi aceasta pagina". Ce-ar fi daca ai fi putin mai teaser si ai lasa oamenii sa vada cat de cat cate ceva, o tzatza, o bucata de forum, decat sa-i lovesti direct cu mesajul asta care zau ca vine ca o gripa?

- Procesat in: 0.0196090 sec. - as scapa de astfel de detalii.

- SEO - si nu prea - ai dynamic links, nu prea da bine. o exstensie .html pe url ar da mai "static" in ochii lui google care se delecteaza cu astfel de pagini, google fiind principala sursa de amorezi pentru site-ul tau, asta in cazul in care nu vrei sa arunci bani pe reclama, mai ales ca-i un site batut de vant.

- keywords: matrimoniale, feel, prieteni, intalniri, fete, femei, chat, relatii, forum

as zice ca alegerea nu e tocmail potrivita, feel - overoptimised, prea multe site-uri sa faci si tu concurenta. Fa un resesarch in trafic.ro si vezi ce aduce multa lume si alege mai eficient cuvintele cheie

eu ma opresc, las pe altul.

Vladimir
    Ultima modificare făcută de vladimir; 16th July 2006 la 22:24.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •