18th September 2011, 18:30
18th September 2011, 22:46
1 out of 1 members found this post helpful.
De fiecare data cand vad o reclama din asta deasupra continutului ma gandesc ca cel care a pus-o le arata http://randazza.files.wordpress.com/...dle-finger.jpg tuturor vizitatorilor.
Indiferent ca e un blog la inceput de drum sau gsp.
19th September 2011, 13:27
1 out of 1 members found this post helpful.
In primul rand "articolele" tale par desprinse din conversatiile de pe messenger, in al doilea rand ai foarte multe greseli gramaticale .. iar in al treilea rand nu ai talent la scris.
"Urcati sus" este pleonasm, asa ca ar fi bine sa rescrii acel buton.
Link-urile sponsorizate si acel pop-up denota clar o lipsa de respect fata de vizitatori.
19th September 2011, 14:00
3 out of 4 members found this post helpful.
Propun inchiderea/stergerea topicului, e bataie de joc asta. Am alte asteptari de la seopedia, nu sa comentam toate mizeriile. (DA, pentru mine siteul tau este o mizerie, fara sa citesc mai mult de un titlu al vreunui articol. Cu articole cu 50 smiley-uri in ele si plin de reclame, nu stiu daca ai ce cauta pe seopedia).
19th September 2011, 14:24
2 out of 2 members found this post helpful.
offtopic: rog nu vorbiti urat.
Colegul are totusi 17 ani si e in proces de invatare.
Poate e o idee buna sa facem pe forum o sectiune de incepatori, unde cei ce posteaza sa fie tratati ca atare.
Ca idee, pe un forum de electronica dotat cu "sectiune incepatori" bat campii cu gratie, nelucrand de 25 de ani in domeniu, dar sunt tratat cu respectul pe care il merita orice incepator.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco