chiar imi place,mie unul imi foloseste , mai ales ca folosesc numai wordpress . Bravo si sper sa te ti de el ca sa am de unde invata.
chiar imi place,mie unul imi foloseste , mai ales ca folosesc numai wordpress . Bravo si sper sa te ti de el ca sa am de unde invata.
Noi update-uri:
- am adaugat o categorie "Incepatori" prin care ii putem ajuta si pe cei mai putin experimentati sa invete - Incepatori | Trucuri si tutoriale WordPress
- am facut o pagina prin care vizitatorii pot trimite articole scrise de ei, iar noi ii vom ajuta sa-si promoveze site-urile oferindu-le un backlink la sfarsitul postului - Postarile Vizitatorilor | Trucuri si tutoriale WordPress
in progress...
Super fain si felicitari pt perseverenta.
Acum ca vad ca iti place mult proiectul, o intrebare pentru un eventual test seo:
Cum s-ar putea schimba anchor la categorii, prima pagina... intr-un blog din pluginuri?
Adica.
Sunt in pagina de "contact" (indexabila). De aici as vrea sa trimit spre homepage cu anchor "pere" in loc de "mere".
Sau sunt in postul "ziua recoltei". Aici as vrea sa schimb anchor pentru paginile statice a,b,c,d sau categoriile x,y,z pentru a optimiza si pentru alte cuvinte cheie.
Exista asa ceva?
Succes
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1nesco - Nu stiu daca exista un plugin dar te poti folosii de tagurile conditionale sau mai simplu editezi aceea pagina sau folosesti custom fields. Este foarte flexibil.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Tks de raspuns Robi09.
Pe moment nu e urgent + ca e strict treaba de programator. Incercam sa-l ajut pe coleg cu idei de dezvoltare a blogului.
Mi se spunea 1nesco
Salut 1nesco, imi pare rau ca nu am raspuns chiar daca eram online pe forum, am fost cam ocupat si cautam ceva pe forum aici.
Din cate stiu nu exista, adica nici nu am cautat, daca o sa gasesc promit ca o sa postez si te anunt.
in progress...
0 out of 1 members found this post helpful.
Not nice. Colegul are totusi doar 16 ani. Macar a raspuns si a cam aplicat toate sugestiile primite, in timp ce are si o meserie de baza: scoala.
Chiar nu vreti sa avem un site de referinta privind "secretele wordpress", in limba romana inca?
Mi se spunea 1nesco
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
16 ani, merge la scoala si are un site despre o platforma wordpress in limba romana din care poti invata multe lucruri. Acest model trebuie sa-l sustinem, sa-l incurajam si sa-l promovam. Voi intra sa invat din ce scrii tu pe site, pentru ca am mare nevoie pentru site-ul meu.
Felicitari Mihai!
Multumesc de felicitari si sustinere, nu am nimic de reprosat deloc ce au dat sau dau in continuare rate negativ, dar nici nu am o parere buna despre ei.
Cel mai nou post de pe site si totodata foarte interesant il puteti gasi aici - Gravatar Widget Plugin | Trucuri si tutoriale WordPress
in progress...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)