Am terminat in sfarsit noua tema pentru itxpert.info.
Tema este creatie proprie "from scratch".
As vrea sa va intreb de parerea voastra despre noul look si eventualele recomandari dpdv SEO onpage.
Multumirile mele anticipate...![]()
Am terminat in sfarsit noua tema pentru itxpert.info.
Tema este creatie proprie "from scratch".
As vrea sa va intreb de parerea voastra despre noul look si eventualele recomandari dpdv SEO onpage.
Multumirile mele anticipate...![]()
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Foarte frumos, dar cred ca mergea mai bine daca logo-ul era doar pe alb fara nici un stroke iar x-ul pe bleo... Oricum felicitari si mult succes man
edit: uite cam asa ar arata in viziunea mea![]()
Ultima modificare făcută de Nica Cristian; 12th June 2009 la 18:53.
arata mult mai bine ca inainte. felicitari
I LIKE, I LIKE!
Serios, e foarte misto, dar parca imi place mai mult cu bannerul propus de Cristian.
Nu ma apuc sa insir lucrurile care imi plac, pt ca nu te ajuta, dar o sa zic de 2 mici chestii/probleme in viziunea mea:
1. La footer, cel putin din Opera 9, e o mica problema, textul vine si peste partea alba si peste cea albastra. Nu stiu daca e bug sau asa ai vrut, dar nu arata prea bine, parca fuge vreun div cu footer-ul pe acolo.
2. Pe homepage, pentru ca ai multe articole cu poze/filme/text mai mult, sidebar-ul ramane gol de la jumatatea paginii. Mai umple si tu acolo cu niste reclame, ceva![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)