Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Taiati in carne vie ExpoLogo

Vizualizare arbore

LexBruckner este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

@tymbark, cam astea sunt datele concrete, cel putin acum.... Dar bag link-uri catre el in jur de 150 pe zi...

Links to your site
    Overview » All domains
    Top 273 domains that have links to pages on your site.
    Domains Links Linked pages
    site-a.ro 32,823 1
    site-b.info 28,180 2
    site-c.ro 11,674 1
    site-d.org 4,948 1
    site-e.com 4,858 1
    site-f 4,524 1

mai sunt multe altele sub 4000... Nu stiu de ce crezi tu ca vezi date mai relevante decat vad eu pe webmasters
    adevarul este ca m-am exprimat si eu gresit... ar fi trebuit sa spun "link-uri catre site-ul meu" ....

Si nu stiu daca ai intrat in sectiunea de adaugare... Poti sa iti pui descriere si titlu, nu poti trimite site web si keyword-uri in spatii separate dar le poti introduce in descriere, dar pe asteac(keyword/url)... Nici mie nu imi surade situatia, dar un plugin mai stabil care sa imi dea ce imi da pluginul existent nu am gasit decat cu bani iar asta nu imi surade.
    Daca imi sugerezi tu unul sunt dispus sa il incerc.
    Daca imi sugerezi o alta tema, sunt dispus sa o incerc si pe aia, dar sa fie de WP si sa fie gratis ca alfel nu ma bag.
    Eu incerc sa fac din rahat bici si sa mai si pocneasca, nu imi fac cine stie ce sperante.
    Este un proiect de la care nu ma astept sa imi aduca intr-un an cine stie ce, dar in 3-4 ani sper sa pot rivaliza si chiar sa intrec, pe romania, brandsoftheworld. ( am fost 1st pe linux logo, starbuks logo, bentley logo, travel logo si sunt primul pe promovare logo gratuit/a si altele)
    Stiu ca romanu e chitros si daca nu este free nu se baga, ce dracu, nici eu daca nu e free nu ma bag
    Din reclame google nu ma astept chiar la nimic pentru ca stiu ca iti trimit banii mai mult nu, iti arata doar ce clik-uri vor ei s.a.m.d. In locul lor si eu as face la fel...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Cred ca opensiteexplorer este over rated
    Ultima modificare făcută de LexBruckner; 26th August 2011 la 07:33.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. jucaushii.ro taiati de la macaroana
    De eRwin în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 29th June 2007, 17:26

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •