M`am inpotmolit pe partea de user la site`ul meu.. daca e cineva dornic sa ma ajute sa`si creeze un cont si sa`mi spuna ce e bine ce nu si cam ce mai trebuie facut pe acolo..
merci de ajutor..
M`am inpotmolit pe partea de user la site`ul meu.. daca e cineva dornic sa ma ajute sa`si creeze un cont si sa`mi spuna ce e bine ce nu si cam ce mai trebuie facut pe acolo..
merci de ajutor..
Ultima modificare făcută de Mascka; 27th April 2007 la 09:59.
Suport pentru PAD files. Fara asta situl e nefolositor.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
E fisierul folosit de majoriratea siturilor in care se pastreaza infomatiile despre un software. De exemplu cand faci submit la software in siturile de download niciodata nu o faci manual ci folosin un software special care foloseste fisierul asta standardizat.Postat în original de Iskander
Mai multeinfomatii la:
http://www.asp-shareware.org/pad/
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
off topic.. ntoti.. am sa pun si chestia asta cu pad`u ... ca el e miezu`
@Cristian Mezei sterge te rog acest topic ca v`ati bagat in seama aiurea si l`ati stricat.. si apropo Cristian Mezei si Iskander asta nu e forum de garamatica.. pe viitor nu mai postati de dragul de a posta![]()
![]()
ia fi atent aici
Avand in vedere art. 6 al regulamentului Cristi si-a indeplinit obligatia de moderator.6. Cand realizati un post, va rugam nu folositi limbaj pueril, indecent, "mirc-style" sau a-roman: "Shi vom merge la cineva" , "Gugal" etc. Deasemenea, va rugam fiti foarte atenti si la corectitudinea gramaticala a post-urilor dvs. Corectati-va greselile gasite (revazand inca odata post-ul, inainte de a-l trimite pentru publicare). Mai bine 10 cuvinte scrise corect, decat sa fie apoi 5 post-uri ale altor membrii, care incearca sa descifreze ce ati scris.
Maska esti cam cranky azi?
On topic: Prima greseala: ce cu toate campurile alea obligatorii? ma doare capu, renunt din prima.. daca corectezi poate ajung sa-mi fac si cont...![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
omule.. am luat cateva site`uri mari la rand (download.com tucow.com and many...) si nu am vazut nici un pad.. am impresia ca incurci marfa cu ambalajul.. eu cer pad la autorii programelor.. nu tu mie.. asa ca daca ai de gand sa subscrii un program la mine in site trebuie sa`mi dai acest pad file..Postat în original de mmariusel
si inca ceva.. explica`mi "expresia suport pad"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)