Vezi ca ai un virus pe site. Rezolva problema, si, dupa aceea, bucurosi iti vom oferi si un feed-back![]()
Vezi ca ai un virus pe site. Rezolva problema, si, dupa aceea, bucurosi iti vom oferi si un feed-back![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
infectie.png
Asta imi arunca in aer antivirusul. Poate te ajuta.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Multumesc Robyroy pentru printscreen.
Avand in vedere ca afara e primavara, se pare ca si blogul a prins niste "raceala".
Problemele au fost cautate in detaliu, identificate si rezolvate. De principiu nu ar mai trebui sa sara in aer nimic
Avand in vedere ca aceasta mica problema a fost rezolvata va invit din nou sa oferiti feedback. Asadar, iata cateva aspecte de urmarit:
- am schimbat tema - opinii despre design
am adaugat o pagina cu Q&A - ce parere aveti despre plug-in-ul folosit
exista si un director web doar pentru siteuri de jocuri / poker - folosit plug-in-ul de pe codecanyon - Root Link Directory. Bineinteles ca va invit sa il folositi
parere despre pop-up-ul din partea de jos a paginii pentru a colecta emailuri
Scopul modificarilor este de a crea un funnel prin colectarea de emailuri si realizarea unei serii prin autoresponder cu diverse materiale de informare pentru nisa de poker. e de avut in vedere si scopul modificarilor.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)