care celalat site? w3c, conteaza prea putin cand sunt altele m grave... copy paste si asta![]()
care celalat site? w3c, conteaza prea putin cand sunt altele m grave... copy paste si asta![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Mascka de ce folosesti phpbb si nu scrii singur un script de comunitate?? as dori daca se poate un raspuns cat mai scurt. Cat despre w3c nu ma intereseaza nici cat 'negru sub ungie' atata timp cat scripul meu nu da erori uatilizatorului.Cu toate astea ar trebui sa te uiti si tu la unul dintre site-urile tale sa vezi ca are erori(ca sa atragi cuiva atentia tu ar trebui sa fii curat ca lacrima ..)
Nu inteleg...de ce tocmai tu vorbesti despre scripturi downloadate de rau si totusi vad ca te folosesti de ele foarte mult...Nu e frumos !
Televiziune Locala -- OLT TV Pentru Tine !
Iskander care mai grave?? te rog ajuta-ma sa inteleg...ca doar n-am omorat pe cineva...![]()
@Kordell![]()
![]()
ia zi si mie.. daca o dam in offtopic... ai vazut cumva site`ul ala al meu cu erori la evaluare?? folosesc phpbb pentru forum si nu zic ca este facut de mine.. daca nu ai observat.. te anunt ca si in footer scrie ca este phpbb..ok? cat despre celelalte site`uri ale mele??? mai am 2 ..sunt facute de mine .. dar aici nu discutam de ale mele ci de ale tale.. so???
si pana la urma.. te deranjeaza ca am dreptate sau ce??? tu cauta si repara ce e gresit la tine.. nu sari la gatul omului... mai e o vorba.. faci ce zice popa nu ce face popa..
ok...ma rog, sorry poate ca asa este dar ma supara cei care nu se uita mai intai in curtea lor...sorry daca am fost prea aspru...Si la mine scrie ca este Xoops
Sorry again
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)