Asa este erwin ,sunt anunturi cu masini foarte ieftine,convenabile care se vand poate in prima zi....deci acesta varianta cu arhiva este exclusa...
Va multumesc pentru sfaturi si mai astept si altele...
Asa este erwin ,sunt anunturi cu masini foarte ieftine,convenabile care se vand poate in prima zi....deci acesta varianta cu arhiva este exclusa...
Va multumesc pentru sfaturi si mai astept si altele...
Da, ar fi cate ceva pentru tine. Ce am observat eu, la o prima vedere, e ca navigarea prin anunturi se face prin intermediul formelor (search) sau a unui buton de "jump to page" care nu are decat un "next" si "un previous"
Sugestie: fa un minidirector cu categoriile de masini sau un box cu ele (sortate dupa marca, pret, date tehnice, te pricepi mai bine) prin care sa poata naviga si un crawler. Scoate jump to page ca oricum nu cred ca sare nimeni la pagina 57 fara sa stie ce-i acolo si pune cate 5 pagini in ambele directii. Va usura si munca SE-urilor si navigarea.
Salutare.
As vrea sa-mi spuneti si mie cateva idei,sugestii...
E vorba de site-urile Anunt-Auto.ro si DezmembrariMasini.ro am incercat sa le optimizez pentru google cat mai bine posibil (atat cat am stiut) am sute de back-linkuri spre ele,nu stiu ce sa le mai fac sa am mai multe vizite din google,continutul se actualizeaza destul de des,ca si continut are mii de pagini.
Ce sa le mai fac?
Va rog mult de tot da-ti cate o sugestie,mai buna mai rea,poate va iesii ceva bun pana la urma.
Cei care raspundeti referiti-va strict la optimizare pentru google nu design sau alte prostii.
Va multumesc celor care-mi veti raspunde.
P.S Am scris acest post si pe softpedia dar acolo sunt impresii multe,nu mai ai voie sa pui link,dar omu nu tre sa vada site-ul de care vb,nu mi-a raspuns nimeni,scrii,intrebi degeaba....in fine un forum,zic eu de kk.
Da...aici e foarte bine..ai voie sa pui link..asta e si faza.
Pe Softpedia, tin sa te anunt, de curand sint tot eu moderator...si nu ai avut voie sa pui link pentru ca ai facut 3 topicuri cu acelasi subiect.
Tu vrei mai multe raspunsuri...dar nu cred ca sint mai multe decat ti s-a dat.
In fine....succes
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
la o prima aruncatura de ochi: nu ai meta title, js-ul nu e extern, nu prea ai continut..., formatare ptr cuvinte cheie lipsa, sitemap lipsa...
foloseste anchor-uri relevante in promovare
Raspunsuri nu vreau multe dar vreau ceva concret,sa fac aia si aia sa pot avea mai multe vizite din google.Postat în original de Krumel
Referitor la ce a zis Chaos "la o prima aruncatura de ochi: nu ai meta title, js-ul nu e extern, nu prea ai continut..., formatare ptr cuvinte cheie lipsa, sitemap lipsa...
foloseste anchor-uri relevante in promovare"
Cum adica nu am meta title ?
Continut am cateva mii de pagini ,peste 10.000
Iar in privinta cuvintelor cheie si a anchor-urilor stau super bine nu asta e problema.
Inca o data repet :
De ce nu am vizite din google cu cuvinte cheie din continutul site-ului nu ma refer aici la cuvinte de genul :Anunturi Auto,Vanzari Auto,Masini etc. ,ma refer la cuvinte pentru care nu pot optimiza dar totusi ar trebui sa apara si acele pagini de anunturi in google si sa am vizite pe ele.
Inca astept raspunsuri..
Multumesc celoc care mi-au raspuns si-mi vor raspunde.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)