Mie imi place ideea, cat timp il tii un joc cu interactiune mare intre useri. Campionate, rank-uri etc. La design se mai poate lucra, mie mi se incarca pozele cam greu.
Mie imi place ideea, cat timp il tii un joc cu interactiune mare intre useri. Campionate, rank-uri etc. La design se mai poate lucra, mie mi se incarca pozele cam greu.
e un joculet flash cum gasesti cu sutele pe siteurile de jocuri, nu e genul de joc complex caruia sa i se dedice un site intreg,
parerea mea e ca ar trebuii sa iti investesti timpul si resursele in ceva mai folositor...
Am intrat si eu putin sa vad cum e.
On click la user si parola sa stearga bulinele existente. Dau click acolo, se goleste casuta ca sa imi introduc eu datele de conectare
Unele poze nu prea se integreaza bine. Cred ca le-ar trebui ceva transparenta ca sa nu se vada trecerea brusca de la poze la fundal
Mai lucrat la design, para putin cam inchis. Mie personal nu imi place, mi se pare sters, trist si nu ma atrage deloc.
O pagina de info. Help, FAQ, sa citeasca omu acolo ce trebuie sa faca, unde trebuie sa dea click si diverse alte informatii
Pentru vot, implementat un mecanism astfel incat sa nu fie usor de trisat. 1vot/ip/24 ore, chestii de astea
Ar putea avea succes insa mai ai de munca cu el.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Eu am folosit linkul ala de vot de la contul demo, am intrat pe el, mi-a dat o suma de bani, am dat refresh, mi-a mai dat o alta suma de bani (diferita de prima). De aia am dedus ca nu e prea te-ai ocupat de problema asta.
Imi pare rau in legatura cu designul, nici eu nu ma pricep la capitolul asta. Iti pot spune doar daca imi place sau nu o chestie.
Ideea mea, cauta pe net diverse templateuri de siterui (preferabil din zona masinilor/jocurilor) si insipira-te de acolo.
Da, era o mica greseala la sistemul de vot dar acum am rezolvat. Multumesc!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ma gandesc sa adaug o optiune de schimbare a culorii masinii si as vrea sa fac ceva in genul a ceea ce explica in ghidul acesta: Fast and realistic color replace using PNG transparency | Karmatics.com (incluzand color picker-ul)
Dar problema e ca nu inteleg cum trebuie sa procedez. Sau poate stie cineva o alternativa mai simpla.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare făcută de valx90; 2nd February 2011 la 16:28.
Pai, banuiesc ca masinile sunt afisate folosind imagini.Si nu doar banuiesc, asa e ca am testathttp://topracer.eu/cars/2.png
Cand userul doreste schimbarea culorii masinii pur si simplu ii afisezi o alta image (in care e aceasi masina dar cu alta culoare).
Asta cred ca ar fi cea mai simpla solutie
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)