Salut!
Unii stiu, unii nu stiu de TownWars.
Nu mai lungesc cu descrieri, etc, atata timp cat i-am facut o descriere pe cateva forumuri la inceput.
Puteti citii despre el aici http://phpbb.ro/viewtopic.php?f=44&t=15000&p=108481
Din pacate nu mai este online de prin Iulie din 2 motive (money).
1. Nu am avut destule fonduri sa investesc in reclama.
2. Nu am avut fonduri sa investesc intr-un VPS sau dedicat, asa ca l-am tinut pe server persoanal la mine acasa, iar in final incepuse sa se duca sursa serverului, si facea galagie, nu am vrut sa o mai schimb.
Ce este de mentionat faptul ca trebuie neaparat schimbat designul, deoarece este copiat.
98% din cod este scris de mine.
ceilalti 2% reprezinta JavaScripturi, deoarece nu stiu JavaScript, si harta cu toate orasele (poza 2), deoarece nu am gasit o metoda tocmai potrivita pentru ea.
Harta nu este luata de pe net si pleznita in script, ci este luata de pe net si modificata dupa dorintele mele (eu am avut nevoie doar de acea matrice)
O alta chestie minora ce trebuie schimbata la el, este javascriptul pentru countdown. Pe Windows 7 nu mi-a facut niciodata probleme, dar pe XP uneori in loc sa afiseze countdown-ul cum trebuie afiseaza NaN:NaN:NaN.
Atasez cateva imagini sa vedeti despre ce e vorba.
Cine este interesat, imi poate trimite un email pe andym09 [arond] ymail.com (acelasi ID il folosesc si pentru Y!M, daca dati add, sa dati cu tot cu @ymail.com, si sa scrieti de ce ma adaugati), sau ma gasiti mereu la numarul de telefon 0752.606.956, sa-i dau un link cu localhostul meu, pentru a-l testa live (nu am cronurile setate la localhost, deci nu va veti putea juca, ci doar sa testati)
Un pret la care m-am gandit este 400euro (1700ron) negociabil, platibil doar prin transfer bancar.