Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Pareri anuntul-tau.net

Afișare hibrid

GTXR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit Pareri anuntul-tau.net

Va salut,astept si eu niste pareri pentru Anuntul tau .Este terminat in proportie de 90%,este facut pe plaftorma joomla iar templetul este cel default,cred ca ramane asa,nu am gasit unul care sa se potriveasca cu scriptul.O sa urmeze cautare pe judete si cand adaugi anunt sa fie acolo sa alegi judetul si inca cateva...Astept pareri despre design,functionalitate,etc.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Dupa numarul de backlinkuri imi dau seama ca ai nevoie sa citesti Ghid: Plan SEO Complet

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

Inca nu am ajuns acolo,deabea l-am realizat,stai linistit ca urmeaza,am mai avut un site de anunturi dar am fost nevoit sa il vand,se regaseste pe prima pagina in google la cautari dupa anunturi gratuite,anunturi gratis...Vreau sa il fac in primul rand optimizat pt utilizator si dupa accea pt motorele de cautare seo etc.
    Ultima modificare făcută de GTXR; 28th January 2011 la 17:56.

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit

nu prea inteleg ce legatura au cuvintele cheie din meta cu siteul tau, descrierea e total aiurea.. nu exista un h1, structura linkului mai trebuie imbunatatita

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

Inca nu am setat treaba asta,folosesc un plugin generator momentan,dar mie cam frica,asa daca testez meta tagurile apar bune peste 90 % daca le fac manual nu prea imi ies bune.Am incercat pt front page.Maine o sa modific putin scriptul,adaug judete,si la search sa poata cauta omul in judetul lui,adaug tel nume,mai aranjat putin,si cred ca elimin descriere scurta.Dupa ce siteul functioneaza 100% o sa ma ocup de SEO,inca nu stiu pe ce cuvinte o sa ma axez,am mai avut un site de anunturi si am ajuns(si este) pe prima pagina dupa 'anunturi gratuite' relativ usor.As incerca 'anunturi' dar nu stiu ce sa zic,mie ca e prea mare concurenta.Astept idei/pareri despre design,daca merge pe el un meteo,preluare feed ceva mediafax,si de ce nu la anunturi structura,ce sa contina nume,tel,pagina web,email.etc
    Ultima modificare făcută de GTXR; 28th January 2011 la 22:27.

Cornelius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

personal nu vad rostul ceasului si al datei sub casuta de cautare, ce sa caute un modul pentru meteo intr-un site de anununturi la fel nu ii vad rostul, template-ul sunt sigur ca se poate si mai bine incearca sa iei framework-ul pentru joomla 1.5 de la Joomlart si adauga ceva culori prin el sunt sigur ca va iesi o treaba mult mai buna, componenta pe care o foloseste nu imi inspira deloc incredere am si eu vreo 2 site-uri de anunturi si folosesc cu succes (zic eu) Sobi2, e o componenta mult mai stabila si complexa, plus ca au un forum unde poti gasi foarte multe informatii!

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

O sa tin cont de parerile voastre,ideea ca nu ma pricep la toate,am facut si eu ce am stiut,dupa cum citeam intr-un topic,sa faci ceea ce iti place,adica mie imi plac siteurile de anunturi,o sa incerc sa mai lucrez la design,am incercat multe template-uri dar nu prea se impacau cu scriptul.Este un templeate special pt acest script dar costa 37 de lire...

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

cu riscul de a ma repeta iti spun iar ca, componenta pe care ai ales-o nu imi pare cea mai inspirata, Joomla mai are si alte componente free ce ar putea fi folosite pentru cea ce vrei tu.

se regaseste pe prima pagina in google la cautari dupa anunturi gratuite,anunturi gratis
    daca totusi insisti pt aceasta componenta 37 de lire nu este chiar asa o investitie mare in cazul in care vei reusi sa aduci acest site pe prima pagina cum spui ca ai mai reusit!

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

Imi poti spune si mie de ce nu e buna aceasta componenta,pt ca nu se poate face Seo la ea ? Sau care e diferenta dintre Sobi2 de ex si aceasta daca folosesti si sti aceste componente.Pe mine ma atras mai mult ca se pot posta anunturi fara inregistrare,se vad bine anunturile,am optiunea anunturi promovate(raman in topul categoriilor).

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

pai...
    in primul rand suportul pentru aceasta componenta oferit de dezvoltatori este la pamant, dupa cum spuneam si mai sus Sobi2 dispune din plin de acest beneficiu de care ai putea avea nevoie, cu sobi2 deasemenea se pot posta anunturi fara a trebui sa te inregistrezi pe site, faza cu se vad bine anunturile nu o inteleg dar la sobi2 poti face propriul template in care sa iti afiseze anunturile (formatul de afisare al acestora ce campuri sa apara si unde ....), ai si cu sobi 2 optiunea de anunturi promovate varianta de modul free si platit, la seo se descurca cu siguranta mai bine, ar mai fi si alte chestii pe nu trebuie sa ti-le insirui eu aici pt ca pana la urma decizia e a ta, am ceva vreme de cand lucrez cu Joomla si cu siteurile de anunturi si cred ca am testat cam tot ce se putea insa intodeauna am ajuns la recomandarea pe care ti-am facut-o si tie!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  2. schimb de linkuri cu anuntul-online.ro
    De anuntul în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th September 2007, 17:47
  3. anuntul.ro
    De miealex în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 0