Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Pareri sugestiii www.piese-dezmembrari.com

Cristian Toderas este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit Pareri sugestiii www.piese-dezmembrari.com

Site-ul a fost facut de mine acum un an si a fost lasat asa.
    In prezent are in jur de 300 unici pe zi.
    Ce parere aveti?
    Sugestii, reclamatii?
    Astept cu nerabdare.

M-am hotarat sa ma ocup de el sa il pun pe piciaore.

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    42
    Posturi
    624
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Toderas Vezi Post
    Site-ul a fost facut de mine...
    off topic: this guy is my uncle

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    398
    Putere Rep
    36

Implicit

Primul lucru care mi-a sarit in ochi este reclama de la Emag, nu prea-i vad rostul pe un site cu masini.

asdirc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th August 2007
    Vârstă
    40
    Posturi
    158
    Putere Rep
    33

Implicit

In loc de "Site-ul nostru va ofera servicii de vanzare, cumparare, piese .... "
    eu zic ca acolo ar fi mai indicat sa pui anunturile platite sau ceva de genu, un banner rotativ, slide, etc.
    Si ce nu vad la tine pe site este Search box ....

Cristian Toderas este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Da reclama de la emag e ca nuca in perete, am bagat-o la misto de sarbatori pote iese ceva si o sa o scot nu are nici o treaba cu nisa.
    Momentan astept mai multe pareri dupa care o sa il refac total, nu o sa mai fie atate pagini fara rost o sa introduc un motor de cautare sa nu se mai navigheze pe linkuri.
    Site-ul a fost facut acum un an jumate cam asa ceva nici nu mai stiu cand l-am facut. Atunci am vrut sa testez ce zice google daca am pagini multe cu continut diferit.
    In primele 3 luni surpriza google era foarte multumit a indexat la greu aveam 500 unici pe zi fara nici un link apoi brusc a scazut la 150. Am primit mesaj in webmaster de avertizare ca nu am voie sa fac structura paginilor pe criterile de cautare de gen: marca -> model -> tip caroserie -> categorie piese ...
    aveam vreo 200.000 de pagini sau chiar mai mult in sitemap nu am stat sa le fac pe toate.
    Ies foarte multe combinatii din ficare marca, model ...
    Am pus nofollow pe toate linkurile de la categorie piese pana la an fabricatie si google s-a multumit .
    Acum o sa reorganizez tot numai ca inca nu m-am hotarat cum sa fac inca ma mai documentezpentru ca vreau sa mai aduc si altele in plus fata de ce e acum in site.
    Astept sugestii legate de SEO pentru ca inca nu m-am hotarat care sa fie cuvintele cheie principale care mi-ar aduce mai multe vizite din cautari.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

nu mai scire nimeni nimic? o parere ceva??

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Pentru cuvinte cheie cel mai la indemna e http://www.google.ro/url?sa=t&source...AAJEqL2HwooXJw.

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut,

O sa incep cu SEO:

La kw 'piese dezmembrari' pe Googledotro nu apari (!)

meta kws la tine : piese dezmembrari, piese auto, dezmembrari auto, anunturi, vanzari, masini dezmembrate, parcuri dezmembrari, masini avariate, lovite

'anunturi' , 'vanzari' , 'lovite' chiar nu isi au locul - degeaba le-ai pus.

Sfaturi SEO : 1.fa-ti din nou un sitemap si uploadeaza-l la Google Webmasters
    2. mai lucreaza la meta keywords (daca ai nevoie de ajutor - PM me)

BTW: vezi ca ai o greseala, ,,Puteti adauga anunturile dumneavoastra cu piese auto pe seite-ul ''

Design:

1.Nu-mi place faptul ca butoanele nu au 'hover' (cand pui mouse-ul pe buton sa se schimbe culoarea, un efect de fade, de glow, orice)
    2.La fel ca 1 - si la linkuri

Sfaturi Design:
    1. Rezolva cu hover
    2. Incearca la bannerul header cel mai bine sa pui PIESE-DEZMEMBRARI (si sub 'ari' de la dezmembrari cu font mai mic sa scrie .com) - va fi mai usor de retinut si iti vei 'brandui' intr-un fel site-ul
    3. Mai scoate din reclamele alea Google (de exemplu ai 2 reclame link only la anunturi, care chiar nu-si au rostul, parerea mea - avand in vedere ca sub a 2a reclama linked e o alta reclama Google - image)
    4. Incearca sa mai eliberezi site-ul, sa fie mai 'clear' style ca e cam inghesuit si plin.

In rest e foarte ok, cu mult peste alte site-uri ce am mai vazut prin topicurile de pe aici.

maki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    37
    Putere Rep
    30

Implicit

Incearca s-o mai raresti cu keywordurile, mai ales pe paginile dedicate fiecarui constructor. Ce ai tu acolo se vede din cer ca-i keyword stuffing si din cate vad nici nu te ajuta deloc (sau poate esti penalizat ?). Ai 'piese auto BMW' sau 'dezmembrari BMW' la fiecare anunt, dar nu te afli pe prima pagina ptr niciunul dintre acestea.

Linkurile interne incearca sa le optimizezi putin - in loc de bmw, pune piese auto bmw, daca asta-i cuvantul cheie principal ptr care incerci sa optimizezi paginile respective.

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    32

Implicit

Pune hover pe link-uri si parerea mea e ca ar fi ok cu o alta culoare mai vie. Alta ar fi sa te scapi de reclamele de la adsense, nu cred ca-si au rostul! Mai mult de 10E / luna nu cred ca faci. Mai bine ai vine spatii publicitare, pentru site-uri cu aceeasi nisa (economisesti spatiu si castigi mai bine). In footer iar ai putea sa te scapi de link-uri. Din cate stiu eu, google nu citeste mai mult de 100 de link-uri / pagina + ca majoritatea din ele, le ai in meniul din stanga.
    Am sa mai arunc un ochi peste mai tarziu

maki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    37
    Putere Rep
    30

Implicit

Din cate stiu eu, poti merge pana la 150 de linkuri pe pagina, mai ales daca sunt de pe homepage. Oricum nu cred ca este o limita fixa batuta in cuie. Dar iti dau dreptate, nu are nici un sens sa repeti linkurile din meniu in footer

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri ?
    De psaico în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st December 2008, 22:56
  2. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  3. Siteul meu! (pareri)
    De Modoc16 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 1st July 2007, 12:31
  4. Pareri
    De ciprianr în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th May 2007, 17:01
  5. Pareri pls
    De moSSad în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd June 2006, 23:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •