Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 38 din 38

Subiect: ericpolec.com sub lupa

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eric, si simplul fapt ca vizitatorul da click pe o reclama tot conversie se cheama. Ar trebui sa fii mai moderat in ceea ce spui.

Presupun ca articolul pe care ti l-am dat ca si obiect de studiu e prea "slabut" pentru tine.

Din pacate vad tot mai des oameni care doresc cu tot dinadinsul sa li se dea dreptate, sa li se prosterneze ceilalti la picioare pentru niste chestii banale si fara valoare sau pentru "cunostintele" lor, de multe ori eronate. Am trait cu impresia ca nu esti o astfel de persoana.

PS. Multumesc pt. rep. negativ. Se pare ca doar asa stii sa te exprimi.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut Eric

Incep prin a-ti spune ca poti sa imi dai si mie reputatie negativa/post nefolositor inca dinainte sa-l citesti, pentru ca in mod sigur nu vei fi de acord cu el. Ai fi primul care o face pe forumul asta de aia zic. Cum cred ca a fost si in cazul lui Nichita (Post Rated
    Rated helpful 19 out of 22 times -> deci de 3 ori negativ luate azi/ieri pe 3 posturi in threadul asta, in care incerca sa te ajute de fiecare data. Poate esti mandru ca i-ai ponegrit un pic profilul ).

Si acum sa continui si on-topic. Eu unul nu inteleg pentru ce ai mai postat la rubrica asta, daca tu stii deja cum vrei sa fie site-ul tau. Ce vrei tu? Laude pentru el? Nu e asta locul, dragule Locul pentru laude e in threadul ala: cu ce proiect va laudati cel mai tare. Cand vii aici, vrei feedback NEGATIV, pentru ca ala te ajuta. Cu alte cuvinte, aici lasi pe toti sa se c**e in site-ul tau, sa isi spuna viziunea lor despre el, dupa care vii tu... si filtrezi fiecare parere si vezi unde-i unul mai... dstept c tine. Si crede-ma... sunt sanse mari sa gasesti macar o idee care sa te inbunatateasca.

Cand esti pus in postura de a da feedback, e clar ca ai o lejeritate. Nu te intereseaza nici dezvoltarea, nici implementarea solutiei tale... ceea ce inseamna ca ai o oarecare lejeritate si sa-i zicem... obiectivitate in a-ti spune parerea (cu totii stim ce-ar trebui imbunatatit la cate-un site, la nivel teoretic, nu?). Atunci vii tu, ca si receptor de critica/sugestie si incepi sa analizezi, la modul subiectiv de data asta. Ca tu ai toate datele site-ului si stii cu ce-ar intra sugestia mea in conflict la tine pe site sau ce piedici ai intampina in solutionarea ei.

Si atunci, ai doua solutii: 1. Vii si imi raspunzi: Ba ce prost esti ca de fapt aia nu se pote asa, ca mie imi place altfel ca de fapt e o idee proasta si (eventual) tu esti prost si habar n-ai ce vorbesti. Caz in care eu o sa-ti zic la modul ce-l mai serios: Du-te-n in p... ca eu sigur nu te mai ajut cu nicio sugestie data viitoare.

Solutia #2: Imi multumesti frumooos, imi zici ca ai sa tii cont de solutia mea geniala. Mie imi creste inima si tu in gandul tau zici: "Next!".

Si acum sa revin un pic, cu inceputul. Spuneam: "Eu unul nu inteleg pentru ce ai mai postat la rubrica asta", dar am mintit un pic. Pentru ca stiu, sau cel putin cred ca stiu. Cand am facut eu prima mea prezentare, acum vo 2-3 ani, m-am comportat cam ca tine (bine, n-am fost totusi atat de agresiv si nici n-am dat atatea rep-uri negative, dar m-am cam luat in gura si eu cu unii). Eu imi doream sugestii pentru site, insa nu eram pregatit sa ascult criticile alea taioase (imi amintesc ca mi-a zis cineva: Designul e oribil. Abia ce am intrat pe site, si am si iesit afara. Si eu ma gandeam: Cuum maaa sa zici asa de site-ul meu? Ca arata foarte bine de fapt si in plus MIE IMI PLACE). In plus, nu eram pregatit la sugestii sa primesc chestii pe care nu le puteam face, gen: scoate sectiunea aia, adauga chestia cutare noua, schimba anumite parti din design, creaza chestia x (unde x ar fi necesitat vreo solutie custom, iar eu la vremea aia nu pea ma descurcam) si asa mai departe.

Referitor la site, desi detest thema asta default de wp 3.0, la tine mi se pare ca iesit aproape super, insa ar fi nevoie de niste modificari:

1. In header, dreapta sus -> redu spatiul ala alb de deasupra textului ala (care btw ar trebui rescris in totalitate pt ca acum e spam curat. Poti face ceva citibil care s te ajute si in raking totusi).
    2. Unde scrie Eric Polec, in stanga... mareste dimensiunea si/sau centreaza in raport cu poza-header. Arata aiurea rau cum e acum. Eu as mari incat sa nu raman decat un pic de spatiu alb, si sa-l pozitionezi la aceeasi dimensiune fata de top/botom.
    3. Scoate contactul al in evidenta, ca aproape ca nu se vede avand aceeasi culoare ca si fundalul.
    4. Tradu naibii thema Daca e site in romana pui: Lasa un comentariu, nu Leave a comment.
    5. Redeseneaza aia cu primeste zilnic articole noi. E oribila cum. Si preferabil schimba mesajul in "Primeste un e-mail cu viitoare posturi/cand voi mai posta". In primul rand ca ma duce cu gandul la spam "zilnic" ala, si-n al doilea rand, daca scrii zilnic, mai bine revin eu ) si asa imi e inbox-ul plin de mesaje.
    6. Cat de user-friendly ti se pare tie pagina aia de sitemap? Ala e pentru Google si alte motoare de cautare. ATAT. Daca vrei sa ai sitemap pentru oameni, il faci manual. Asa usor se face in wordpress: faci un page cu un custom-template-page in care afisezi paginile, categoriile, posturile dupa data, ultimele 20-30-50 de posturi, etc. Si ai control asupra lui.

M-am limitat in a-ti da sfaturi ce tin de design. Ca am vazut ca la content nu prea le primesti cu bucurie... Oricum, sa stii ca in mare parte sunt de acord cu cei care au postat inaintea mea.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 23rd December 2010 la 04:05.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eric, faptul ca faci cu bold toate cuvintele cheie ptr care incerci sa iesi la cautari duce cu impresia de spam. Ma uitam peste "Seo copywriting vs seo content writing" si vad ca le-ai facut cu bold pe toate. Aia nu e SEO, aia e tentativa/intentie de spam...

Cu bold pui cuvinte cheie care sint relevante citirii si intelegerii unui mesaj, nu repetitia unor cuvinte cheie.

Si eu care credeam ca exista o speranta ca forumul asta sa educe cum trebuie....
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Si eu care credeam ca exista o speranta ca forumul asta sa educe cum trebuie....
    Krumel iti garantez ca pe unii oameni ii educa forumul asta. ( Cum trebuie ). Ca nu pot fi educati toti asta-i alta problema... inevitabila.

Scuze de offtopic domnule Eric dar nu s-ar fi justificat deschiderea unui thread pentru aceasta interventie. ( Incerc sa fiu explicit deoarece nu am nevoie de post catalogat negativ in situatia in care cel putin intentia este pozitiva! ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

"Detin Copyright pentru content si logo, iar copierea acestora poate atrage de la sine consecinte!"

Imi aminteste de expunerea lui Bogdan Manolea la GpEc 2010 vis a vis de Copyright. Chiar ai inregistrate drepturile de autor?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Ericpolec e foarte tanar si mai are multe de invatat, poate si voi aveti asteptari prea mari de la el dar aici e si vina lui pt ca el insusi nu pare sa-si constientizeze prea bine carentele. E si asta o faza in dezvoltarea personala si profesionala, una foarte periculoasa as zice pt ca poti ramane in ea, e stadiul in care incepi sa te pricepi la ceva dar fiind inca neexperimentat ai tendinta sa iti evaluezi gresit nivelul... am trecut si eu prin ea... poate inca n-am depasit-o...
    Dar toate trebuie sa aiba un inceput, eric pari un tip in primul rand harnic, daca te tii de carte o sa ai si parte, cu timpul, trebuie sa ai rabdare, siteul si contentul respectiv isi merita criticile dar cu timpul sunt sigur ca o sa creasca calitatea proiectelor tale odata cu nivelul tau de experienta...

Legat de reputatie negativa eu n-am dat pana acum si nici n-as da decat pt chestii foarte grave, gen furturi, inselatorii, limbaj indecent, multi useri vor sa ajute si sa-si creeze o reputatie cat mai pozitiva aici, si critica poate fi inclusa tot la ajutor, si e pacat sa-ti strici prietenia cu ei si reputatia pe forum in felul asta...

Cika-Bum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Romania, Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Nu am citit toate raspunsurile, probabil ti-a mai zis si altcineva ceea ce spun eu aici, dar sigur ti-a scapat ceva

Eu iti recomand asa:

1. Ridici "logo-ul" (eu l-as denumi header, mai degraba) mai sus
    2. Scoti "Eric Eduard Polec" de acolo ( daca vrei il poti pune pe "logo")
    3. Scoti "Servicii seo copywriting, web seo content writing si documentatie dedicata
      webmasteri" (mai trebuie sa adaugi -lor la webmasteri) si il pui si pe el pe "logo" s-au il stergi definitiv, dar sa faci in asa fel ca "logo-ul" sa inceapa de unde incepe "partea alba" sau ma rog, sa lasi o mica bucatica alba...
    4. Traduci Posted on 16/12/2010 by Eric
    5. Traduci Continue reading
    6. Scoate butonul Sitemap din header, ai search pe site e suficient, eventual pune-l undeva in footer, nu se mai poarta Buton de Sitemap

In rest, ce sa zic? e wordpress, e ok, tu scrii bine, succes cu site-ul
    Ultima modificare făcută de Cika-Bum; 24th December 2010 la 17:17.
    O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
    Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu am avut rabdarea necesara sa citesc tot threadul, mai ales pentru ca stiu cu ce se ocupa Eric. In urma cu ceva vreme l-am cunoscut in softpedia pe un user cu care am colaborat o vreme, ca mai apoi sa ma invite pe o mica comunitate sociala pe care incerca sa o populeze. Aici l-am cunoscut si pe Eric, care ca si acum se dadea a-tot-stiutor.

Pe parcurs a tinut legatura cu respectivul, care este domain seller si detine cateva mii de domenii web. Pe o mare parte dintre ele l-a pus pe Eric sa creeze websiteuri (de aici si calitatea deplorabila), pe care ulterior le promoveaza prin intermediul "portofoliului". Acei multi clienti ai lui Eric, defapt este unul singur cu multe siteuri, care din cate am inteles l-ar fi angajat.

Intre timp am reusit sa intru in conflict cu Eric de mai multe ori, fie vanzand domenii web sau ocupandu-ma de continut, de aici a aparut si aceasta indemanare a lui de "seo content writer" sau cum ii place sa se denumeasca.

Cam atat am avut de spus.
    Eric, nu am nimic personal cu tine, insa ar fi bine sa te gandesti mai mult la ceea ce faci ca ai doar de pierdut.

L.E: Ca sa nu mai zic ca pentru un "seo content writing" faci cam multe greseli care trag in jos calitatea. Un exemplu este cel din poza atasata.
    influienta.JPG
    Ultima modificare făcută de edy12006; 29th December 2010 la 12:17.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Raport & intrebari ericpolec.com
    De Ericpolec în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 25th November 2010, 21:29
  2. Liciteaza-ma.ro sub lupa
    De suspectu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 99
    Ultimul Post: 30th October 2010, 03:23
  3. Program-Tv.ro sub lupa.
    De dragoserv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th June 2008, 13:11
  4. www.vitiligo.ro sub lupa
    De Seo Slave în forumul Studii de caz