Este un serviciu free, cum am spus si mai sus orice parere este bine venita, pastram acele site-uri doar pentru a verifica scriptul si serverul, cu timpul se va face o filtrare, krumel de la tine astept mai multe sfaturi constructive, multumesc.
Este un serviciu free, cum am spus si mai sus orice parere este bine venita, pastram acele site-uri doar pentru a verifica scriptul si serverul, cu timpul se va face o filtrare, krumel de la tine astept mai multe sfaturi constructive, multumesc.
Not nice.
Adica vor zbura cei care s-au inregistrat deja dar nu vor corespunde viitoarelor reguli?
@rares
De cand administram directoare web, basic rules: nu accepti intr-un director web site-uri pentru care proprieterul a considerat ca nu merita investit X lei/euro pentru un nume de domeniu propriu.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 2nd December 2010 la 17:27.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
Eu nu vad nici un argument petnru care as apela la asa ceva, in primul rand nu stiu ce ofera, si apoi pare mai mult a site de tip spam, nu spun ca este asta, dar asta este impresia creata.Acest proiect este dedicat webmasterilor sau doritorilor de a-si promova propria afacere.
Sunt multi care folosesc hosting gratuit nu din consideratii funanciare ci din comoditate, ma uitam ca sunt multi politicieni, care chiar daca au domeniu propriu folosesc un blog de pe wordpress, sunt profesori, doctori, care folosesc hosting gratuit, pentru ca nu stiu cum sa cumpare un domeniu, nu stiu cum sa faca un site si prefera ceva ce se face simplu. Si ei merita respect, daca site-ul este valoros. Eu nu am tinut cont si nu o sa tin cont niciodata de asa ceva
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Sorry, nu mi-am facut cont inca. Astept sa vad intai pe site ce oferiti, un overview, clienti care va folosesc serviciile, alte elemente de incredere si de previzualizare. Nu o sa obtii feedback pozitiv daca nu te pui in locul unui potential client.
Astept un demo, un clip care sa arate ce oferiti fara sa imi fac cont. Decizia de a adera trebuie sa vina datorita unor astfel de materiale.
Cam atat momentan.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)