Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: SEO Radar

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Acest proiect este dedicat webmasterilor sau doritorilor de a-si promova propria afacere.
    Eu nu vad nici un argument petnru care as apela la asa ceva, in primul rand nu stiu ce ofera, si apoi pare mai mult a site de tip spam, nu spun ca este asta, dar asta este impresia creata.
    Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    De cand administram directoare web, basic rules: nu accepti intr-un director web site-uri pentru care proprieterul a considerat ca nu merita investit X lei/euro pentru un nume de domeniu propriu.
    Sunt multi care folosesc hosting gratuit nu din consideratii funanciare ci din comoditate, ma uitam ca sunt multi politicieni, care chiar daca au domeniu propriu folosesc un blog de pe wordpress, sunt profesori, doctori, care folosesc hosting gratuit, pentru ca nu stiu cum sa cumpare un domeniu, nu stiu cum sa faca un site si prefera ceva ce se face simplu. Si ei merita respect, daca site-ul este valoros. Eu nu am tinut cont si nu o sa tin cont niciodata de asa ceva
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Sunt multi care folosesc hosting gratuit nu din consideratii funanciare ci din comoditate, ma uitam ca sunt multi politicieni, care chiar daca au domeniu propriu folosesc un blog de pe wordpress, sunt profesori, doctori, care folosesc hosting gratuit...
    "Afacerea" lor nu depinde de blog, adica nu au venituri directe din site.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Salut,

1.Pe prima pagina ai 2 butoane de inregistrare, al doilea de jos este comple inutil.

2.Butonul mare de deasupra l-as vedea intr-un portocaliu ceva pentru call-to-action.

Bafta!
    Codeinwp.com - Wordpress experts

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Ok Maldinii, multumesc pentru sfaturi si tie si celorlalti,
    Off: 1nesco spui ca site-urile pe subdomenii sunt de 2 bani, am intrat de curiozitate pe site-ul din semnatura ta, site de firma si am vazut ca template-ul este facut de un website pe subdomeniu si acel template este unul free,
    De cand administram directoare web, basic rules: nu accepti intr-un director web site-uri pentru care proprieterul a considerat ca nu merita investit X lei/euro pentru un nume de domeniu propriu.
    unii nu isi permit un domenii dar altii nu isi permit un template.

Astept in continuare pareri si sfaturi constructive, multumesc.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Ok, revenind la site. Imi place design-ul insa eu as face altfel prima pagina, pune mare atuurile tool-ului tau. Nu am stat sa analizez fiecare tool in parte dar incerca sa dezvolti ceva putin mai unic, la PR checker e batalie mare, alexa rank la fel... Poate ai succes cu vreun "website worth calculator" pe romana, nu stiu ce sa zic.

Si off, sunt multe site-uri pe domenii free cu care unii ar vrea sa se faleasca avandu-le inscrise in directoarele lor, cu "uite ba, astia au auzit de mine!" (parerea mea).
    Ultima modificare făcută de danP; 2nd December 2010 la 22:54.

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Off: 1nesco spui ca site-urile pe subdomenii sunt de 2 bani, am intrat de curiozitate pe site-ul din semnatura ta, site de firma si am vazut ca template-ul este facut de un website pe subdomeniu si acel template este unul free, unii nu isi permit un domenii dar altii nu isi permit un template.
    Astept in continuare pareri si sfaturi constructive, multumesc.
    1. nu am zis ca sunt de 2 bani
    2. nu eram obligat sa pastrez link catre blogul neactualizat din 2009
    3. sigur vrei pareri despre proiectul tau sau te apuci (clasic) sa investighezi site-urile celor care nu iti ofera raspunsurile dorite?
    Era totusi o intrebare la care nu ai raspuns.

Not profi.

@Rares
    Ca sa-ti raspund dupa ce ai editat si ai pus intrebarea.
    "Numai ca vezi tu, de unde stii ce a considerat proprietarul. Esti sigur ca a facut-o din considerente financiare?"

Lucram dupa specificatiile angajatorului sau clientului care prevedeau:
    1. Aprobare/eject inscrieri noi: X ore
    2. Verificare validitate link site inscris anterior: X ore.
    3. Verificare daca site-uri aprobate respecta TOS, respectiv daca au acelasi content: X ore.

La un director web gratuit cu peste 2000-3000 de site-uri inscrise, se ajungeau la costuri de peste 50 E doar pentru curatarea de gunoaie, linkuri invalide...

Daca se desfiinta un hosting gratuit= jale. Zeci de ore platite aiurea, doar ca sa aiba directorul ok.
    Calculele au demonstrat ca pentru mentinerea directorului e mai eficient sa se renunte la cele pe hosting gratuit.

Pentru documentare, vezi zona de directoare romanesti de pe seopedia si vezi daca din cele prezentate din 2004 si pana la ora actuala mai exista sau mai aproba macar 10%.
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 3rd December 2010 la 06:48. Motiv: Raspuns Rares
    Mi se spunea 1nesco

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    .. krumel de la tine astept mai multe sfaturi constructive, multumesc.
    Sorry, nu mi-am facut cont inca. Astept sa vad intai pe site ce oferiti, un overview, clienti care va folosesc serviciile, alte elemente de incredere si de previzualizare. Nu o sa obtii feedback pozitiv daca nu te pui in locul unui potential client.

Astept un demo, un clip care sa arate ce oferiti fara sa imi fac cont. Decizia de a adera trebuie sa vina datorita unor astfel de materiale.

Cam atat momentan.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

1nesco, faptul ca se desfiinteaza un host gratuit nu e nicio problema, un script php care sa elimine automat toate paginile care dau eroare 404 de mai mult de sa zicem 7 zile sau un script care sa stearga toate subdomeniile xxx se face cu costuri mai mici decat cei 50 euro Si chiar nu e dificil de facut, sa stii.

In fine, cred ca s-a spus cam tot ce se putea despre subiectul asta.

Vad ca au trecut mai mult de 24 ore si PhoeniXman nu vrea sa ne spuna mai nimic despre siteul lui...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Taskurile constau doar doar in administrare, dupa strategia si specificatiile clientului, pe sistem "noi muncim/nu gandim".

PhoeniXman a primit feedback, intrebari. Sa speram ca le ia in calcul si lucreaza.
    Chiar m-as bucura sa apara un tool online bun pentru .ro, chiar si cu plata.
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. www.RadarsDetector.ro - Forum detectoare de radar
    De supercar în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th February 2009, 17:37
  2. postmarket.ro - cumpara detectoare radar online
    De overload în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th July 2005, 21:39

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.