Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 31

Subiect: ayko.ro

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Cateva mici sfaturi:

1. Foloseste o singura data h1 pe pagini... schimba ce nu e important in h2, h3.
    2. In header - titlu - pune mai intai cuvantul cheie iar mai apoi numele site-ului + sterge tot spatiul alb de acolo.
    3. Meta description - e prea scurt... nu ai vrea sa fie aia descrierea site-ului tau din SERPs...
    4. Lucreaza la viteza site-ului: css+js comprimat (minify), gzip, etc
    5. Pe pagina principala, cuvantul cheie principal e:
    6. Recomand folosirea atributului title in link-uri folosind cuvintele cheie - <a href="pagina.html" title="Cuvinte Cheie">Cuvinte cheie</a>
    7. E site in romana, in loc de Home, suna mai frumos Acasa.
    8. La fel, nu sunt adeptul: <a href="mailto:mail@gmail.com"> - imi place sa ma feresc de spam, fie el si pe gmail.
    9. Mai mult continut pe pagina principala ce sa scoata in evidenta cuvintele cheie.

Pentru moment doar atat...

Spor la munca!
    Boingeanu Ben

der.fuhrer este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Vârstă
    46
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Cool

Pentru mailto:mail sau alte posibilitati de contact, o mica imagine jpg cu toate detaliile ajunge.

Cat priveste pluginul pentru slideshow - WP Carousel, poate fii modificat. Iti sugerez sa micsorezi latimea div-ul aferent widget-ului (in css mai mult ca sigur).

scaiul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st September 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Ben Boingeanu Vezi Post
    Cateva mici sfaturi:

1. Foloseste o singura data h1 pe pagini... schimba ce nu e important in h2, h3.
    2. In header - titlu - pune mai intai cuvantul cheie iar mai apoi numele site-ului + sterge tot spatiul alb de acolo.
    3. Meta description - e prea scurt... nu ai vrea sa fie aia descrierea site-ului tau din SERPs...
    4. Lucreaza la viteza site-ului: css+js comprimat (minify), gzip, etc
    5. Pe pagina principala, cuvantul cheie principal e:
    6. Recomand folosirea atributului title in link-uri folosind cuvintele cheie - <a href="pagina.html" title="Cuvinte Cheie">Cuvinte cheie</a>
    7. E site in romana, in loc de Home, suna mai frumos Acasa.
    8. La fel, nu sunt adeptul: mailto - imi place sa ma feresc de spam, fie el si pe gmail.
    9. Mai mult continut pe pagina principala ce sa scoata in evidenta cuvintele cheie.

Pentru moment doar atat...

Spor la munca!
    1. corect, asta e o greseala de noob, nu m-au uitat pe unde mai baga wp h1
    2. rezolvat
    3. stiu ca e ciudat, dar in cazul asta chiar descrierea aia vreau sa apara.
    4. e un site mic fara multe chestii, nu prea are ce sa se incarce greu, hostul e bun. gzipul e bun la site-uri mult mai mari, aici nu prea ar face diferenta. prima pagina, care e cea mai incarcata are scor 65 in YSlow. o sa unesc css-urile si eventual javascripturile.
    5. pe prima pagina cuvantul cheie e Corian
    6. da, de acord
    7. aici parerile sunt subiective, eu nu suport cum suna in romana, plus ca toata lumea e obisnuita cu home si stie ce reprezinta
    8. si eu am recunoscut ca e lame ca am flosit mailto, dar e provizoriu si am explicat asta
    9. cuvantul cheie apare bine-mersi, deja ma tem chiar ca apare de prea multe ori

ms pt observatii

LE: sry ca ti-am editat pct 8, dar nu am voie sa postez linkuri, pentru ca sunt membru de mai putin de 7 zile, cel putin asta e eroarea pe care mi-o dadea cand am incercat sa postez

Citat Postat în original de der.fuhrer Vezi Post
    Pentru mailto:mail sau alte posibilitati de contact, o mica imagine jpg cu toate detaliile ajunge.

Cat priveste pluginul pentru slideshow - WP Carousel, poate fii modificat. Iti sugerez sa micsorezi latimea div-ul aferent widget-ului (in css mai mult ca sigur).
    da, orice se poate modifica. nu inteleg insa ce e cu latimea si a carui div...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Vârstă
    46
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Ma refer mai exact la div-u asta:

=== <div id="carousel_0" class="stepcarousel"> ====

Presupun ca fiecare imagine din slideshow este setata de plugin la marimea 956X450
    (ex: la fiecare imagine exista codul width="956" height="450"

Trebuie sa fie o setare in WP-Carousel in care sa modifici marimea imaginii. In cazul tau, ai putea sa micsorezi latimea.

din 956x450 poate fii 956x300/250

In felul asta, cand privesti din browser la rezolutia 1280x1024, pagina apare in totalitate si nu mai exista scroll bar in partea stanga.

Eu asa as face pe motiv de user-friendly sau ce vrei tu.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st September 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    29

Implicit

Ma refer mai exact la div-u asta:

=== <div id="carousel_0" class="stepcarousel"> ====

Presupun ca fiecare imagine din slideshow este setata de plugin la marimea 956X450
    (ex: la fiecare imagine exista codul width="956" height="450"

Trebuie sa fie o setare in WP-Carousel in care sa modifici marimea imaginii. In cazul tau, ai putea sa micsorezi latimea.

din 956x450 poate fii 956x300/250

In felul asta, cand privesti din browser la rezolutia 1280x1024, pagina apare in totalitate si nu mai exista scroll bar in partea stanga.

Eu asa as face pe motiv de user-friendly sau ce vrei tu.
    Ok pot redimensiona orice, si am inteles sa mai tai 20px din poza pentru a se vedea si navigatia pe 1024x768...e de bun simt. Dupa cum mi-a spus lovelife navigatia e importanta si trebuie sa fie vizibila si pentru cel cu rezolutie minima.

Dar sa redimensionez un banner si sa schimb total proportiile si aspectul site-ului doar pentru ca pagina sa se vada in intregime pe o anume rezolutie...nu e logic. Ar fi poate doar daca toti vizitatorii ar avea rezolutia respectiva.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Vârstă
    46
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai fa-ti un cont pe clicktale si vezi si tu ce face userul: daca e interesat de banner sau da click direct pe post.

Ai multe posibilitati in clicktale. Vezi si tu.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st September 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    29

Implicit

Pai fa-ti un cont pe clicktale si vezi si tu ce face userul: daca e interesat de banner sau da click direct pe post.

Ai multe posibilitati in clicktale. Vezi si tu.
    eu ti-am raspuns la ceva si tu imi zici acum de altceva.
    eu sunt de parere ca absolut totul trebuie adaptat la necesitatile site-ului propriu-zis, nu cautat sabloane in care sa se incadreze. si niciun site care imi arata ce face vizitatorul in timpul sesiunii nu imi poate spune ce varsta are, ce situatie materiala etc, deci nu ma ajuta prea mult, cel putin nu in cazul de fata, cand discutam despre un site de dimensiune mica.

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    33

Implicit

la viteza de incarcare observ ca tot n-ai lucrat. fa pozele mai mici ca ai o dimensiune de 3mb pentru prima pagina si e enorm de mult.
    Toate drumurile duc la Targoviste

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Vârstă
    46
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Sper ca n-am fost offtopic cu recomandarea mea. Pentru un site mic, singura posibilitate (si ma refer aici ca o probabilitate) de a afla varsta, situatia materiala a vizitatorului, ar fi un "poll" sau un "quiz".

Te contrazic la expresia "nu cautat sabloane in care sa se incadreze". La orice site/blog, ca cerinte standard, ar fi: html 4/5 compliant, php validated, xhtml compliant (vezi wordpress), browser compliant (nu vorbeam degeaba de rezolutia sitului si de clicktale), image compliant (jpg/gif/png compression standard), page speed, etc.

Daca nu tii cont de astea, pierzi multi vizitatori.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Eu sunt la polul opus, mi se pare exceptional ca de fapt tot website-ul este o mare poza. Asta as vrea sa vad eu. Poze multe cu ce inseamna acel produs, si apoi sa intru undeva, in alta pagina, sa vad cum il pot cumpara.
    +1
    cititi "Don't make me think" o carte bunicica. Nu trebuie sa ma pui sa gandesc, am vazut imaginea, dupa aleg daca vreau sa fiu in continuare interesat.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •