Eu sunt la polul opus, mi se pare exceptional ca de fapt tot website-ul este o mare poza. Asta as vrea sa vad eu. Poze multe cu ce inseamna acel produs, si apoi sa intru undeva, in alta pagina, sa vad cum il pot cumpara.
Eu sunt la polul opus, mi se pare exceptional ca de fapt tot website-ul este o mare poza. Asta as vrea sa vad eu. Poze multe cu ce inseamna acel produs, si apoi sa intru undeva, in alta pagina, sa vad cum il pot cumpara.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Din ce am obesrvat pozele care nu pot fi vizualizate in intregime imediat dupa accesul pe site, ii pot ,, speria '', deruta pe unii vizitatori.
da, dar in cazul asta produsul este acelasi pentru toate imaginile.
gata, l-am scos
mi-ai spus ca vizitatorii pot fi speriati atunci cand nu vad o imagine intreaga din prima atunci cand intra pe site. si ti-am raspuns ca imaginile se vad in intregime, chiar si pe 1024x768. de unde rezulta ca niciun vizitator nu va fi speriat. decat doar daca intra de pe smartphone![]()
mi-ai spus ca vizitatorii pot fi speriati atunci cand nu vad o imagine intreaga din prima atunci cand intra pe site. si ti-am raspuns ca imaginile se vad in intregime, chiar si pe 1024x768. de unde rezulta ca niciun vizitator nu va fi speriat. decat doar daca intra de pe smartphone[/QUOTE]
Poate nu m-am exprimat bine, ma refeream la faptul ca imaginea nu se vizualizeaza in intregime doar daca mergi in jos un pic, adica la primul contact cu potentialul client apare partea superioara a site-ului si circa 80 % din imagine. De ce insist pe acest lucru, in urma cu circa un an am desfasurat o campanie nationala pe mai multe canale media si la un momendat am avut un focus grup pentru a testa aceasta problema, rezultatele ne-a facut sa micsoram imaginile.
Peste 50 % din vizitatorii noi pot fi derutati de acest aspect, ma refer la vizitatorii care intra ocazional pe internet dar au un scop precis.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)