@haotik - you're just a troll. I won't feed you
@haotik - you're just a troll. I won't feed you
Hai sa spunem lucrurilor pe nume:
- site-ul nu e rau, e gandit binisor (dpv al unui jucator) - felicitari pentru conceptie, se vede ca s-a lucat, dar mai e mult pana departe. Ce Jucator de Sah aveti ca si consultant?
- mai e mult de lucru la el - cele mai multe partide le-am pierdut ca "am pierdut conexiunea" - neadevarat, cel putin de cateva ori a picat legatura de la voi; chiar si cand pica netul meu, e normal sa ma pot reloga in timpul stabilit de joc. Din acest punct de vedere - iarta-mi expresia - sugeti - nu e normal sa pierd in pozitie castigata pentru ca va pica voua serverul. Sigur, jucam de placere, dar sigur nu meritati un premiu pentru asta! Concurati cand aveti ceva stabil.
- dp meu de vedere, nu as plati in momentul actual. Ah, inca ceva - ma deloga si cand ma logam imi spunea ca sunt logat cu acel user - hahahhaaaaaa
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu e nevoie sa-l hranesti pe haotik, ca e el destul. Dar mai bine ati spune - voi ce ati realizat? Sa nu-mi spui ca si programele-computer care joaca (brici!) le-ati scris voi, ca nu va cred! Munca a fost, dar nu cereti credit pentru mai mult decat e - multi vad, dar unii mai si inteleg ceva.
mike_ppc : eu nu ti-am vorbit urat.. nu ne cunoastem, vorbeste civilizat.
o sa-ti raspund totusi la intrebari:
- programatorii care au creat engine-ul site-ului sunt maestrii internationali de sah Libor Havlíček 2133 ELO si Zsolt Rigó 2389 ELO
- aplicatia este public beta, inca se lucreaza la core, pe masura ce creste numarul de utilizatori apar buguri care se rezolva etc. Nu am spus niciodata ca o sa cerem bani pentru forma actuala a jocului, inca se lucreaza...
- la celelalte intrebari si remarci nu pot sa-ti raspund, probabil sunt scrise din frustrare.
Ultima modificare făcută de Mar; 19th September 2010 la 21:01.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)