felicitari Mar. imi place proiectul
Apropo de subiectul cu captcha-ul... cred ca voi ati reusit![]()
felicitari Mar. imi place proiectul
Apropo de subiectul cu captcha-ul... cred ca voi ati reusit![]()
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Am si eu o intrebare, nici macar nu am citit tot ce scrie mai sus, decat aia cu trolul![]()
WEBSTOCK e cumva un conccurs de programatori? se acorda premiile dupa complexitatea si eficienta codului? Un joc de spanzuratoarea pe hadoop ar trebuii premiat inaintea unui wordpress transformat intr-o chestie mai deoosebita si foarte utila/populara/etc
Si a doua intrebare? Cat poate sa coste webstock, sa zicem 50.000 de euro. Daca am un proiect atat de tare (fie el si un sah online) incat sa imi aduca profit 5.000 pe luna oare mai imi pasa mie ca nu am luat premiu la webstock si vin sa ma plang pe un forum ca vai nu am luat premiu.
Daca proiectul e asa genial si plin de succes de ce mama naibi iti faci probleme ca nu ti-au dat premiu niste oameni care oricum ii consideri niste ratati si "event goers". Si intrebarea de final. Cine e troll si se vaita ca "mami mie nu mi-au dat nici un premiu cu proiectul meu"?
P.S. Vezi ca nu urmaresc threadurile mai ales daca nu sunt deschise de krumel sau oameni care inca mai au ceva de spus pe aici. Asa ca sa nu te astepti neaprat la un raspuns de la mine.
<off-topic>
@haotik: daca tot ai derapat in OT, pt. faptul ca ai facut live
blogging la Webstock ai primit actiuni la ei in schimb - dupa sufletul cu care prestezi :-) -
sau, cu alte cuvinte, de ce te strofoci in halul asta ??!
</off-topic>
@hl2u: i-au dat sa manance, cred ca a fost deajuns...
Folosesc OpenDNS si momentan nu-mi rezolva domeniul.
Si la mine astazi mai mult n-a mers sau m-a scos sau merge foarte prost. Deh, beta, testare lipsa, etc.
la mine nu se incarca. Deloc....
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
O fi avand vizitatori multi.
E hostat la Amazon? Mie mi s-au parut scumpi,chiar daca platesti cat consumi.
Amazon Ec2 e printre cele mai ieftine tehnologii de hosting la ora actuala.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)