Degeaba e pe cloud daca domeniul are un singur NS si nu raspunde la cereri.
pe masura ce creste numarul utilizatorilor online apar buguri care se rezolva... acum 2 luni erau doar 10 useri online simultan, acum sunt 100+
este pus de curand si un script inteligent de debugging care trimite rapoarte atunci cand apar deadlocks si teoretic ar trebui sa reconecteze userii in 5-10 secunde...
update: majoritatea bugurilor au fost rezolvate, site-ul este stabil acum, este testat cu 300 jucatori simultan
intre timp a inceput sa curga si traficul organic , SahOnline.ro este #1 pentru 'sah' si 'sah online' pe google.ro![]()
Felicitari
A fost necesar un efort mare pentru a ajunge pe #1 dupa cuvantul "sah"
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Congrats![]()
Felicitari, chiar acum joc o partida de sah si pot sa spun ca se misca si arata chiar perfect![]()
Am intrat si eu in sfarsit si m-am batut unu de m-a stricat. Era un guest care m-a provocat si l-am intrebat daca e om sau bot ca juca repede si bine... N-a raspuns. Nu conteaza ce era pana la urma... vreau si io niste pile acolo pe site... nu mai vreau bataie!
Oricum felicitari pentru proiect... este foarte tare!
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Exceptional! chiar nu am cuvinte.. stau si ma minunez ca un incepator.. felicitari celui care l-a codat !!!
@duku602: felicitari CELOR care l-au codat! Un proiect de asemenea amploare... nu putea fi facut de o singura persoana.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)