3 chestii de ajutor pt incarcare mai rapida:
caching la elementele statice (imaginile in speta)
gzip compression
unirea si minimizarea js-urilor (vad ca sunt cateva zeci de fisiere incarcate separat)
3 chestii de ajutor pt incarcare mai rapida:
caching la elementele statice (imaginile in speta)
gzip compression
unirea si minimizarea js-urilor (vad ca sunt cateva zeci de fisiere incarcate separat)
Misto segmentarea/trierea jucatorilor inainte de a incepe un joc. Smart. Felicitari.
Cat despre Webstock...aveti asteptari prea mari ptr un eveniment care da bine doar in comunicate de presa.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
@kleampa: acum se lucreaza mai mult la core-ul site-ului, nu la partea de client - se vor aduce imbunatatiri in curand. gzip exista
mar o rugaminte am. ca sa pot sa-i bat mai bine.. tabla de sah nu se poate face mai mare? mi se pare prea mica.
Toate drumurile duc la Targoviste
o sa organizam un concurs pentru template-uri in curand si poate o sa punem stabilim si dimensiunile tablei , sa fie mai mare .. problema e ca trebuie sa se vada OK si pe 1024x768. exista un template albastru, poate te aranjeaza mai bine contrastul
solutie rapida: ia-ti un monitor mai mare sau un videproiector![]()
cred ca e de ordinul milioanelor numarul celor care joaca sah. dar eu unul nu mi-as lua monitor pentru un joc.
Toate drumurile duc la Targoviste
Felicitari pentru site. Mi-am facut cont, de-abia astept sa dau piept cu colegii. Krm, ce id ai?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)