salut, este legal un astfel de site ? killingbeats.com/blog/
salut, este legal un astfel de site ? killingbeats.com/blog/
Ultima modificare făcută de Krumel; 15th October 2009 la 14:42.
Imi place sa ma joc jocuri pentru copii
Din moment ce pune linkuri de download, parerea mea este ca e ilegal.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Am si eu un site cu linkuri de download. Numai softuri trial si demo, majoritatea direct de pe site-urile producatorilor. Poate fi considerat ilegal doar pentru ca are download pe el ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pai tocmai de asta am intervenit. Foarte multe site-uri mari au la download fisiere trial si demo. Softpedia are linkuri de download pentru foarte multe softuri trial, si au si adsense implementat. Atata vreme cat la download nu se afla fisiere cu copywright sau softuri crack-uite, nu e nici o problema.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Atata timp cat linkezi catre situl autoruli nu are de ce sa fie ilegal, fie ca e soft fie ca e muzica, practic le faci un bine.
Referitor la situl killingbeats.com/blog/ imi e greu sa cred ca cei care detin drepturile de autor asupra pieselor le-au pus pe diferite situri de download. Sunt si unii care dau piesele gratuit dar nu cred sa fie cazul aici. Parerea mea este ca nu e legal si nu m-as lega la cap sa fac un asemenea site, asta daca intentionezi sa faci un astfel de site.
Ultima modificare făcută de serj; 15th October 2009 la 16:48.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)