Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: Http://www.klin.ro

horatium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th March 2006
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    32
    Putere Rep
    35

Implicit

salutari,

supun atentiei domniilor voastre (mult mai inteligente decat ale noastre ) analiza magazinului virtual http://www.klin.ro. desi nu este evident, magazinul inca nu este lansat pentru ca nu sunt preturile produselor introduse.

din cate am studiat pe SEOpedia, stiu ca trebuie sa fac urmatoarele:

- sa pun text in ALT la poze, preferabil cuvintele cheie daca au legatura cu poza.
    - acum am adaugat description meta tag si keyword in index (uitasem)
    - campanie de backlinkuri

va rog frumos ca in masura in care timpul va permite, sa aruncati un ochi pe http://www.klin.ro si sa imi dati un sfat cum sa fac mai mult si mai bine.

cuvintele cheie: incaltaminte copii online.

cu stima,

Horatiu
    Cogito ergo sum

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Salut Horatiu,

Mai ai de modificat:
    1 - Transformarea linkurilor dinamice in linkuri statice... Exemplu http://www.klin.ro/index.asp?text=tehnologii se va transforma in http://www.klin.ro/tehnologii/ sau http://www.klin.ro/tehnologii.html. Acest lucru il obtii cu mod_rewrite. Daca nu stii ce este asta, cauta pe forum, sunt discutii o gramada...

2 - despre produsele KLIN... - Eu as include si title="incaltamantea klin" in linkuri .. bineinteles, title diferit la fiecare link, in conformutate cu linkul respectiv ..

Ca regula generala, evita folosirea cuvintelor inutile in keywords, linkuri, titluri de pagina.... De exemplu:

"Pe aceasta pagina puteti afla detalii despre incaltamintea klin" Aici sunt o gramada de cuvinte inutile... Singurele care te intereseaza sunt "incaltamintea klin" si ca sa poti face totusi o fraza cu inteles poti folosi "detalii despre incaltamintea klin" ... Nu are rost sa iti umpli titlul cu cuvinte aiurea... (fraza este un exemplu de la mine, nu am gasit-o pe site, insa e bine de tinut minte, ca regula generala) ...

3 - Fiecare pagina trebuie sa aiba "title" diferit, care sa exprime continutul paginii .. valabil si pt keywords, description, etc ....

4 - Foloseste cu incredere <h1> <h2> <h3> .. etc ....

Succese...

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th March 2006
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    32
    Putere Rep
    35

Implicit

mersi toto de feedback. greatly appreciated. i&#39;m on it B)
    Cogito ergo sum

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th March 2006
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    32
    Putere Rep
    35

Implicit

inca o intrebare: cum afecteaza folosirea caraterelor cu diacritice ţ de exemplu scris ca & # 355; la indexare? am definit character encoding ca fiind iso-8859-2. e suficient?
    Cogito ergo sum

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Google a rezolvat problema caracterelor si le indexeaza normal. La cautari de genul ex: "cumparaturi", el va cauta si "cumpărături", si invers.

Poti urmari si topicul asta pt mai multe detalii: http://forum.seopedia.ro/index.php?showtopic=1331
    Boingeanu Ben

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Pai sa vedem

din cod
    Cod:
    &#60;tr&#62;&#60;td colspan=&#34;2&#34; align=&#34;left&#34;&#62;
    	Inc&# 259;l&# 355;&# 259;mintea pentru copii marca KLIN este
    &#60;ul&#62;
    &#60;li&#62;anatomic&# 259;
    &#60;li&#62;confortabil&# 259;

&#60;li&#62;colorant&# 259;
    &#60;li&#62;interesant&# 259;
    &#60;/ul&#62;
    Din descrierea Google
    Incălţămintea pentru copii marca KLIN este. anatomică; confortabilă; colorantă; interesantă.
    Dupa cum vezi Google nu are nici o problema in a face encodarea.

Dar: Results 1 - 10 of about 54,300 for Incaltamintea. (0.66 seconds) vs. Results 1 - 10 of about 43,500 for Incălţămintea. (0.35 seconds)

In cazul asta primele locuri sint ocupate de site-uri ce nu folosesc diacritice, cel putin pentru cautarea cu diacritice si dimpotriva la cea fara diacritice vad pe locul 4 si 5 un site ce foloseste diacritice dar a iesit la rezultate dupa cautari fara...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th March 2006
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    32
    Putere Rep
    35

Implicit

nici nu am stiut ca sunt pe locul 4 dupa "incaltamintea". pacat ca nimeni nu cauta dupa cuvantul articulat.

pe de alta parte:

Rezultate 1 - 10 din aproximativ 39 pentru Incălţăminte copii

Rezultate 1 - 10 din aproximativ 677.000 pentru incaltaminte copii

deci se pare ca este semnificativa diferenta cu si fara diacritice. banuiesc ca solutia este sa trec textul fara diacritice, nu?
    Cogito ergo sum

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de horatiu &#064; Mar 8 2006, 11&#58;58 AM) [post=11857
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    .............
    cu stima,

Horatiu
    Crezi ca asta e un cuvant cheie (fraza de cautare)?

Tu daca ai vrea sa cumperi incaltaminte pentru copii ai cauta "incaltaminte copii online"? Incaltamintea pentru copii nu e online..asa pur si simplu. Poate fi cumparata online.

Cred ca ar trebui sa cauti o fraza de cautare la indemana oricui. Tu stii sa cauti cu detaliu de cuvinte, dar potentialii tai clienti nu au cunostinte de cautare. Si deci ei vor cauta "incaltaminte copii" unde "de", "pentru" sint in lista de ignorare.

Iti trebuie o sesiunde de alegere cuvinte cheie potrivite pentru ceea ce comercializezi astfel incat sa nu pierzi datorita unor cuvinte cheie gres]
    .............
    cu stima,

Horatiu
    [/QUOTE]

Crezi ca asta e un cuvant cheie (fraza de cautare)?

Tu daca ai vrea sa cumperi incaltaminte pentru copii ai cauta "incaltaminte copii online"? Incaltamintea pentru copii nu e online..asa pur si simplu. Poate fi cumparata online.

Cred ca ar trebui sa cauti o fraza de cautare la indemana oricui. Tu stii sa cauti cu detaliu de cuvinte, dar potentialii tai clienti nu au cunostinte de cautare. Si deci ei vor cauta "incaltaminte copii" unde "de", "pentru" sint in lista de ignorare.

Iti trebuie o sesiunde de alegere cuvinte cheie potrivite pentru ceea ce comercializezi astfel incat sa nu pierzi datorita unor cuvinte cheie gresit alese, potentialul client.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th March 2006
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    32
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Mar 8 2006, 09&#58;49 PM) [post=11905
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    de acord cu tine, combinatia suna cam complicat. "incaltaminte copii" e clar de unde vine, "online" ma gandeam sa vina tocmai de la ideea ca este disponibila online, la "incaltaminte copii" ar fi putut raspunde in primul rand multe site-uri de prezentare fara legatura cu comertul online, se pare insa ca nu e cazul.

de altfel, am studiat linkul tau (foarte util) si am citit parerile membrilor forumului despre alegerea cuvintelor cheie. dupa care am studiat concurenta pentru "incaltaminte copii". se pare ca aceasta este combinatia magica pentru care trebuie optimizat site-ul.

de asemenea sunt total de acord cu importanta foarte mare pe care o are alegerea corecta a combinatiei de cuvinte cheie folosite de majoritatea publicului tinta. focusing pe caracteristicile de baza ale pietei este un principiu de baza in marketing (unde cica ma pricep).

PS. de 3 zile studiez intens SEOPedia si inca n-am ajuns peste tot. o multime de informatii interesante, multe pareri argumentate]
    Tu daca ai vrea sa cumperi incaltaminte pentru copii ai cauta "incaltaminte copii online"? Incaltamintea pentru copii nu e online..asa pur si simplu. Poate fi cumparata online.[/QUOTE]

de acord cu tine, combinatia suna cam complicat. "incaltaminte copii" e clar de unde vine, "online" ma gandeam sa vina tocmai de la ideea ca este disponibila online, la "incaltaminte copii" ar fi putut raspunde in primul rand multe site-uri de prezentare fara legatura cu comertul online, se pare insa ca nu e cazul.

de altfel, am studiat linkul tau (foarte util) si am citit parerile membrilor forumului despre alegerea cuvintelor cheie. dupa care am studiat concurenta pentru "incaltaminte copii". se pare ca aceasta este combinatia magica pentru care trebuie optimizat site-ul.

de asemenea sunt total de acord cu importanta foarte mare pe care o are alegerea corecta a combinatiei de cuvinte cheie folosite de majoritatea publicului tinta. focusing pe caracteristicile de baza ale pietei este un principiu de baza in marketing (unde cica ma pricep).

PS. de 3 zile studiez intens SEOPedia si inca n-am ajuns peste tot. o multime de informatii interesante, multe pareri argumentate. sincere felicitari tuturor.
    Cogito ergo sum

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    749
    Putere Rep
    36

Implicit

pe langa seo, mai lucreaza si la design un pic.

ca o data ajuns clientul pe site acesta trebuie sa cumpere. pozele fa-le clare.

http://www.klin.ro/index1.html ce e cu flash-ul asta?
    am crezut ca ajung la homepage si surpriza. flash mare

cainele e sigla?

klin brazil nimic despre No.1 cel putin site-ul lor......

marketing cum bine stii inseamna sa ai capacitatea sa fii empatic. daca tu ai fi parintele unui copil si ai ajnge pe site ai cumpara? daca da.. de ce? daca nu.. de ce? de ce as cumpara eu, de la tine incaltaminte? cand peste 1 an ii creste talpa copilului meu.. mai bine il tin descult :lol:

informatia trebuie sa fie mai bine structurata un pic dpmdv, pe urma ceva seo.. pt ca aceasta este logica: faci site-ul, te gandesti la cuvinte cheie, adaugi continut in functie de target si obiective, pe urma promovezi....

daca ai ok structura si continutul seo e floare la ureche pe urma, vine de la sine...
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st July 2007, 08:54
  2. http://www.w1.ro/
    De Toto în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st April 2007, 18:27
  3. Http://www.gogo.ro/
    De mindsoul în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th April 2006, 03:33
  4. Http://www.isoft.ro/
    De FireEyes în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd February 2006, 14:04
  5. http://www.far-php.ro
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 18th September 2005, 00:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •