tot eu sunt , nu prea am inteles care e treaba robots.txt . Adica..la ce ma ajuta fisierul asta? Din cate am inteles eu , cu ajutorul lui pot restrictiona spiderii sa viziteze anumite portiuni din pagina , dar eu nu vreu lucrul asta. La altceva mai e bun robots.txt?Postat în original de Krumel @ Mar 2 2006, 04:52 PM) [post=11407
ps: am validat pagina si am bagat ibl-uri catre mine , acum am de asteptat putin , dar tot nu sunt eu convins de ce nu am gaseste cu "web design ploiesti" . Am inteles ca nu am in continut exact expresia "web design ploiesti" , dar nici "web ploiesti" , "design ploiesti" , "programare ploiesti" nu scrie exact in continut , dar sunt gasit pe primele locuri . Sunt gasit pana si cu "imagini ploiesti" si e clar ca nu am optimizat deloc pentru cautarea asta( am decat cuvantul 'imagini" si "ploiesti' prin text) , ma gaseste si la cautare "ploiesti" ( ma rog pe a 4 pagina , dar pentru "web design ploiesti" nu's nici in a 100 pagina.
ms anticipat si sper ca n-am facut prea multe greseli ca mi-a fost len]
No robots.txt. No validation.
[/QUOTE]
tot eu sunt , nu prea am inteles care e treaba robots.txt . Adica..la ce ma ajuta fisierul asta? Din cate am inteles eu , cu ajutorul lui pot restrictiona spiderii sa viziteze anumite portiuni din pagina , dar eu nu vreu lucrul asta. La altceva mai e bun robots.txt?
ps: am validat pagina si am bagat ibl-uri catre mine , acum am de asteptat putin , dar tot nu sunt eu convins de ce nu am gaseste cu "web design ploiesti" . Am inteles ca nu am in continut exact expresia "web design ploiesti" , dar nici "web ploiesti" , "design ploiesti" , "programare ploiesti" nu scrie exact in continut , dar sunt gasit pe primele locuri . Sunt gasit pana si cu "imagini ploiesti" si e clar ca nu am optimizat deloc pentru cautarea asta( am decat cuvantul 'imagini" si "ploiesti' prin text) , ma gaseste si la cautare "ploiesti" ( ma rog pe a 4 pagina , dar pentru "web design ploiesti" nu's nici in a 100 pagina.
ms anticipat si sper ca n-am facut prea multe greseli ca mi-a fost lene sa mai citesc inca o data![]()

.
Răspunde cu citat