pai din cate vad din requested url-ul din eroarea postata de tine, tie iti afiseaza website-ul vechi
incearca sa dai un refresh sau sa intri direct pe sintetice.ro/orase/bucuresti.html
pai din cate vad din requested url-ul din eroarea postata de tine, tie iti afiseaza website-ul vechi
incearca sa dai un refresh sau sa intri direct pe sintetice.ro/orase/bucuresti.html
am terminat de adaugat cam toate terenurile ce le-am gasit si care mi-au trimis email si am facut harta cu judetele
ce parere aveti despre culoare, initial am facut-o verde dar nu am gasit o nuanta care sa fie atragatoare
m-au luat dracii pana am pus coordonatele pt fiecare judet dar in sfarsit e gata
+ more chestii to come
sry o sa mai lucrezi si la optimizare
edit :
daca poti sa-mi spui ce se incarca greu, elementele grafice ale website-ului sau pozele cu terenurile de football ?
edit :
am redus calitatea si dimensiunea elementelor grafice si a pozelor la 1/3 din cea initiala, sper ca acum sa se incarce mai repede
Ultima modificare făcută de silcamataru; 4th June 2009 la 13:06.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)