Salutare,
In primul rand vreau sa spun ca postez foarte rar studii de caz, dar acum chiar am nevoie.
Pentru ca stiu ca pe acest forum sunt multi oameni care au experienta pe varii domenii ale online-ului (seo, sem,programare, design, online marketing etc), vreau sa va prezint unul dintre proiectele pe care le dezvolt si la care sunt partener si vreau sa va cer feedback.
Nume site:
ExpoConcept - http://www.expoconcept.ro
Ce vrea proiectul se fie:
"ExpoConcept este noua definiţie a ideii de targ virtual, ce isi propune sa ofere companiilor mici, mijlocii si mari, notorietatea de care au nevoie, prin cele 8 categorii variate de expozitie. "
Sunt sigur ca mai sunt proiect asemanatoare in lume, dar in Romania nu am mai gasit niciunul.
Ideea e simpla, este "simulat" un complex expozitional cu cateva features extra pentru cel care vrea sa isi promoveze afacerea (prezentare powerpoint - sala de conferinte, spot publicitar - Concept TV) . O firma adaugata are pagina ei de stand in care este descrisa activitatea firmei, pot fi promovate produsele (deocamdata nu este populata aceasta zona) si in care isi poate publica prezentari powerpoint, secvente video etc. O pagina de stand arata asa:
http://www.expoconcept.ro/s.c._tech_....r.l.-s32.html
Ce vreau sa va intreb:
Cum vi se pare ideea?
Cum vi se pare implementarea din punct de vedere tehnic, structura, design?
Ce ii lipseste proiectului si ce ar trebui sa aiba neaparat?
Cum vedeti acest site promovat cat mai eficient? Urmeaza in cel mai scurt timp sa stabilesc un buget de promovare si canalele de promovare cele mai propice. Cel mai greu mi se pare sa aduc lume pe site care nu au neaparat intentie de cumparare a unui stand. Oameni care ar trebui sa vada pagina de stand, prezentarea ppt, spotul firmelor care isi fac reclama pe site.
Site-ul nu e finisat, e inca in beta.
Puteti folosi cuponul REDX001P daca vreti sa experimentati cum se adauga o firma sau chiar vreti sa va puneti pe bune firmele.
Va multumesc.

Răspunde cu citat