Am lansat la apa ComunicatRapid.ro, un site, bineinteles, cu... comunicate de presa.. Inscrierea este gratuita, sper sa fie cu folos. Parerile sensibile rog pe pm, cele generale, aici.
Am lansat la apa ComunicatRapid.ro, un site, bineinteles, cu... comunicate de presa.. Inscrierea este gratuita, sper sa fie cu folos. Parerile sensibile rog pe pm, cele generale, aici.
nu mi-am facut cont dar pare a fi peste comunicatemedia.ro si in apropierea site-uli comunicatedepresa.ro... sa te gandesti la niste parteneriate media pentru al promova
Arata bine si se misca bine.
As scoate adsense-ul din header, cred ca ar arata mai bine fara, si l-as pune in alta parte. Eventual prin continut pe undeva asezat frumos.
Categorii nu ai foarte multe, renunta la js pentru afisarea subcategoriilor. Scoate-le pe toate in sidebar.
Astea mi-au sarit in ochi acum.
Bafta.
Multumesc pentru sugestii. Legat de categorii, mie mi se aprea ca era prea lung carnatul sa il las in Sidebar. Ma mai gandesc. Credeti ca influenteaza la SEO?
Eu zic ca nu influenteaza cu nimic dpdv daca lasi categoriile cum sunt acum.. cu partea de javascript ptr show si hide.
Botii o sa vada link-urile catre categorii chiar daca tu ai by default: display: none;
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)