in vreo 50 de directoare tot am adaugat site-ul. Doar ca....................
Astept, ca oricum alta solutie nu prea am.
Toate cele bune!
in vreo 50 de directoare tot am adaugat site-ul. Doar ca....................
Astept, ca oricum alta solutie nu prea am.
Toate cele bune!
Okay, vad ca se ingroasa gluma. Stie careva de ce nu apare nimic cand caut link:www.buzaulive.ro si binevoieste sa explice ca pentru "necunoscatori"? Please. Am zapacit toate tool-urile si cautarile speciale. Mai grav este ca acum aproape 2 saptamani am fost listat in Dmoz si ......... tot cam degeaba.
Multumesc mult.
Se numeste IBL update si se face periodic de catre Google. Se pare ca noile linkuri nu erau pe prezente la ultimul update - 18 feb.
Oricum, google nu arata toate linkurile catre tine. Cel mai bine e sa cauti pe yahoo.
Ai rabdare.
Boingeanu Ben
Merci mult.
Date Days since last update BL PR
February 18, 2006 61 days X X
http://www.mcdar.net/q-check/datatool.asp
Sper ca acum sa dureze ceva mai putin.![]()
Ai probleme serioase cu limba romana (fara suparare):
De pe http://www.buzaulive.ro/
<span style="color:#FF0000">Azi </span>mai vazut aceste fotografii?
Ati postat <span style="color:#FF0000">vre-odata</span> pe un forum?
Chiar serioase nu sunt.
Dar, spre rusinea mea, trebuie sa recunosc ca de vreun an am cam inceput sa ma intreb cand se foloseste nici-odata/niciodata, s-a/sa ....... (Ori Politehnica ori calculatorul, unul din astea 2 lucruri m-a tampit)
Sincer, iti multumesc mult.
Da, inteleg exact ce vrei sa zici![]()
Si eu ma mai trezesc ca nu mai stiu sa scriu in limba romana.
La fel, am terminat Politehnica.
La fel si eu. Eu am tras concluzia ca e de la internet si de la boala forumurilor pe care o am relativ de curand. Cautati pe google forma gresita si cea corecta a unui cuvant si o sa vedeti ca gasiti o gramada de rezultate pentru ambele variante. Cand stai mult pe net e normal sa te zapaceasca.Postat în original de zamolx3 @ Mar 5 2006, 10:20 AM) [post=11635
Bravo lui Stelian ca si-a recunoscut greseala, fara sa se supere si sa dea clasica replica:"asta nu e forum de gramatica".
De curand am cumparat gazduire pt site-ul meu, am gasit 2 firme care aveau oferte ce mi se potriveau. Pe pagina web a uneia din ele mi-au sarit in ochi 2 greseli gramaticale, lucru care a contat de]
Da, inteleg exact ce vrei sa zici![]()
Si eu ma mai trezesc ca nu mai stiu sa scriu in limba romana.
La fel, am terminat Politehnica.
[/QUOTE]
La fel si eu. Eu am tras concluzia ca e de la internet si de la boala forumurilor pe care o am relativ de curand. Cautati pe google forma gresita si cea corecta a unui cuvant si o sa vedeti ca gasiti o gramada de rezultate pentru ambele variante. Cand stai mult pe net e normal sa te zapaceasca.
Bravo lui Stelian ca si-a recunoscut greseala, fara sa se supere si sa dea clasica replica:"asta nu e forum de gramatica".
De curand am cumparat gazduire pt site-ul meu, am gasit 2 firme care aveau oferte ce mi se potriveau. Pe pagina web a uneia din ele mi-au sarit in ochi 2 greseli gramaticale, lucru care a contat destul de mult in alegerea mea.
Omu' mi-a facut un bine si mi-a semnalat niste greseli in site. "Azi" a fost din neatentie, dar cred ca vre-odata a fost din prostie.
Daca erau greseli facute pe forum, era cu totul alta mancare de peste, dar nici in acest caz nu as fi avut drept sa comentez, la fel cum nici cei care sar cu gura ("asta nu e forum de gramatica") nu au dreptul s-o faca. Asta este dovada de nesimtire si dispret la adresa celorlalti useri care se chinuiesc sa le descifreze posturile.
Cat despre politehnica .......... sunt curios cu ce te ocupi acum![]()
Am terminat politehnica in 2000.Postat în original de Stelian @ Mar 5 2006, 08:08 PM) [post=11663
Am lucrat 3 ani la Siemens in Timisoara, unde eram programator si lucram la sisteme de navigatie pentru masini (gps + harta, faze din astea).
Dar de fapt pe mine tot timpul m-a pasionat securitatea si simteam ca imi pierd timpul pe acolo.
In timp ce lucram acolo (in timpul meu liber) am facut un scanner de securitate (project r3x) care a devenit destul de popular pe internet.
Am fost contactat de mai multe firme care vroiau sa cumpere programul, am inceput sa colaborez cu GFI, programul a devenit LANguard Network Security Scanner si se vinde si acum.
Dupa asta am trecut la securitate web.
Asta fac si acum, lucrez pentr]
Cat despre politehnica .......... sunt curios cu ce te ocupi acum
[/QUOTE]
Am terminat politehnica in 2000.
Am lucrat 3 ani la Siemens in Timisoara, unde eram programator si lucram la sisteme de navigatie pentru masini (gps + harta, faze din astea).
Dar de fapt pe mine tot timpul m-a pasionat securitatea si simteam ca imi pierd timpul pe acolo.
In timp ce lucram acolo (in timpul meu liber) am facut un scanner de securitate (project r3x) care a devenit destul de popular pe internet.
Am fost contactat de mai multe firme care vroiau sa cumpere programul, am inceput sa colaborez cu GFI, programul a devenit LANguard Network Security Scanner si se vinde si acum.
Dupa asta am trecut la securitate web.
Asta fac si acum, lucrez pentru Acunetix la un scanner web.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)