mai pune niste optiuni:
0
sub 5 euro
sub 10
sub 30
sub 50
asa pot vota si eu![]()
mai pune niste optiuni:
0
sub 5 euro
sub 10
sub 30
sub 50
asa pot vota si eu![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
<div class='quotetop'>QUOTE(misu @ Feb 17 2006, 01:48 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
mai pune niste optiuni:
0
sub 5 euro
sub 10
sub 30
sub 50
asa pot vota si eu
[/QUOTE]
@mishu are mare dreptate. eu am votat "sub 100" dar mai corect ar fi "aproape 0".
oricum, sunt inca in situatia in care ofer serviciile gratuit, pentru a dobandi recunoastere si a castiga cat mai mult trafic. mai iau un ban de pe bannere![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
eu in jur de 200 e, dar nu din publicitatePostat în original de dary5ro @ Feb 18 2006, 12:14 AM) [post=10467
[/QUOTE]
de ce nu joci la loto ?? :p
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Personal sunt foarte multumit de vechiul sistem Neogen, restul sistemelor, internationale sau cele cpa, cps, lasa de dorit . Sa spunem castigurile sunt in asa fel in cat imi permit intretinerea , toate cheltuielile cu site-urile si nu in ultimul rand dezvoltarea.
Succes tuturor . ( castigurile au scazut consiedrabil fata de acum un an ) ( euro avea alta putere si dolarul inseamna ceva )
eu castig deocamdata destul de putin.....dar...domeniul in care am site-ul are potential ff mare....vom vedea ce va fi in viitor...
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Dar din ce? ]Postat în original de dary5ro @ Feb 18 2006, 02:14 AM) [post=10467
eu in jur de 200 e, dar nu din publicitate
[/QUOTE]
Dar din ce? daca se poate bineinteles...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
]Postat în original de misu @ Feb 17 2006, 11:48 AM) [post=10414
mai pune niste optiuni:
0
sub 5 euro
sub 10
sub 30
sub 50
asa pot vota si eu
[/QUOTE]
Sunt necesare aceste optiuni.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)