Siteul este in engleza, si are ca target destinatorii de siteuri in engleza in mod special, dar si cei cu siteuri in limbi specifice fiecarei tari.
Basic Directory , are o vechime de 3 saptamani. Fiind primul meu site, fac pariu ca am facut numeroase greseli, sau multe treburi le-am scapat din vedere.
As avea nevoie de o analiza mai mult indreptata spre SEO. Ce am facut pana acum, daca a fost gresit, si ce trebuie sa fac in continuare.
Dpdv grafic si al templateului nu as vrea sa-l modific, astept insa pareri... si DA, stiu ca am nevoie de un logo mai... de doamne ajuta (poate i se face cuiva mila de mine si ma ajuta). Mai as avea nevoie si de vreo 2 bannere de dimensiuni diferite, astept oferte. Ofer backlink in footer.tpl
keyword urmarite : free web directory, get more backlinks, submit links, basic directory, seo friendly directory, submit articles free, increase visitors, free general directory . Am conform yahoo ceva backlinks, multe au setat ca anchor text o parte din keywordurile pe care le urmaresc, in special primul.
So.. hit me !