Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Statistici Facebook - Mai 2013

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit Statistici Facebook - Mai 2013

4,5 miliarde de likeuri - media zilnica
    4,75 miliarde de shareuri - media zilnica
    1,11 miliarde useri - activi lunar
    665 milioane useri - activi zilnic
    751 milioane useri - activi lunar pe mobil
    100 milioane useri - activi lunar folosesc instagram
    16 milioane - local business (crestere 100%)
    7,5 milioane posturi - promovate
    1,46 miliarde castiguri (din care 1,25 din reclame) - primul sfert de an 2013

Citez: "This journey is 1% finished.". Trebuie sa recunoastem ca cei de la Facebook au simtul umorului dar au si ambitie si nu se vor opri aici. Datele astea sunt de ajuns pentru a gasi un motiv sa intri pe aceasta piata.

Sursa: Facebook.

PS: Si mai adaug o statistica care nu se gaseste acolo: 150-180 de milioane de conturi false sterse pana la sfarsitul lunii mai 2013. Aviz amatorilor: incepand cu septembrie 2012, Facebbok plateste persoane reale si NU roboti pentru a depista conturile false.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Victoras este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    60
    Posturi
    83
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post

PS: Si mai adaug o statistica care nu se gaseste acolo: 150-180 de milioane de conturi false sterse pana la sfarsitul lunii mai 2013. Aviz amatorilor: incepand cu septembrie 2012, Facebbok plateste persoane reale si NU roboti pentru a depista conturile false.
    Nu stiu cat de reale sunt cele ce verifica pe romania, cel putin la persoane publice sunt cate 100 de conturi false, ar fi interesanta o statistica de genul acesta si pentru Romania, dar piata e in crestere.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Victoras Vezi Post
    Nu stiu cat de reale sunt cele ce verifica pe romania, cel putin la persoane publice sunt cate 100 de conturi false, ar fi interesanta o statistica de genul acesta si pentru Romania, dar piata e in crestere.
    Sunt destul de reale iar conturi se sterg cu miile zilnic chiar si in Romania, in special la persoanele publice. Trimite-mi mie daca ai o lista cu astfel de conturi false, abia astept sa le vad.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    60
    Posturi
    83
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu vreau sa fac rau nimanui, asa ca nu o sa dau decat o idee: cauta bianca dragusanu, vei gasi zeci de conturi. Si asa este la mai toate vedetele de sex feminin. De aceea am si zis ca nu am incredere in munca "persoanelor fizice", mai ales ca am spus in alta parte ca eu m-am trezit cu un cont 100% real sters. Cred ca atunci cand vor imbunatati modul de verificare va fi mult mai ok. Pana atunci.... eu am rabdare!

PS: cerd ca ar trebui sa se ocupe in special cu acele conturi ale persoanelor publice, iti da seama ca multi sunt indusi in eroare, si nu e chiar convenabil sa speri ca ai trimis un mesaj privat si el ajunge pe mainile unui "pirat" de identiate.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Daca ti-au inchis un cont real, cu siguranta ai facut ceva in neregula, ai dat share la ceva nepotrivit, ai postat ceva nepotrivit sau ti-o fi fost furat contul si folosit in alte scopuri. Mersi pentru informatia cu Bianca, am verificat conturile despre care vorbesti si majoritatea conturilor respective doar posteaza imagini cu vedeta respectiva, nu fac spam, deci au o prioritate mai mica la stergere. Insa, in cele din urma vor fi si ele sterse.

Nu faci rau nimanui daca imi dai astfel de exemple, de fapt chiar ajuti la eliminarea lor, ca sa nu mai zici ca ajung mesajele trimise lor in posesia cui nu trebuie. Daca mai ai astfel de exemple, te rog sa mi le trimiti pe privat si astfel nu va sti nimeni ca au fost trimise de tine.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    60
    Posturi
    83
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, dar partea care mi se pare mie ca nu e corecta, e faptul ca sunt cateva care se intituleaza Oficial, ceea ce nu e chiar corect, ca e o pagina de fan ok, se poate chiar spune ca ii face un serviciu vedetei, dar ar trebui scos acel oficial din adresa, care induce in eroare persoanele neavizate, caci cele care cat de cat se pricep, isi dau seama usor despre ce e vorba.

O sa caut si alte astfel de exemple, caci din cei 5000 de prieteni multi dau share la chestii din acestea, iti sar in ochi. O sa le trimit pe PM daca nu te deranjeaza, nu vreau sa umplu forumul cu postari de genul asta.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Cine are drum pe la Polul Nord, poate sa viziteze noul datacenter al Facebook.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Interesante statistici, sunt pe primul loc in lume, au cu ce sa se laude,felicitari FB!
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

ValiS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th June 2013
    Vârstă
    39
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am raportat o multime de conturi false si nu s-au sters nici pana in ziua de azi...

Poate o fi vreo metoda speciala de raportare care asigura stergerea lor ?

Robert Radulescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th July 2013
    Locaţie
    Slatina, Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Probabil nu s-au sters deoarece e greu sa stabilesti care cont este fals. La persoanele publice e mai usor, daca acea persoana a demonstrat de pe contul real ca este cine sustine, inseamna ca celelalte sunt false, si vor fi sterse.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intalnire 2013 ?
    De inSecure în forumul Intalniri si Conferinte SeoPedia
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th June 2013, 22:28
  2. 9-10 mai 2013
    De Rapsodia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th May 2013, 19:20
  3. Strategie SEO 2013
    De GabriELoS în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3