Mai multe detalii: domainnamewire.com/2010/11/12/confirmed-facebook-acquires-fb-com-domain-name/
O mutare strategica interesanta.![]()
Mai multe detalii: domainnamewire.com/2010/11/12/confirmed-facebook-acquires-fb-com-domain-name/
O mutare strategica interesanta.![]()
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
si lanseaza si un e-mail sau ceva de genu din cate am auzit.
Da, zisul "za gmail killer".
Google cu integrarea sociala sta cam prost Buzz, Wave etc. si alte proiecte atat de interesante incat au fost inchise. Ramane de vazut cum sta FB cu mailul.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
UPDATE *** .co, primul in casuta de cautare pe Godaddy
Am folosit un nou post sa nu deschid un nou articol
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Adevaratpret mai mare, disponibilitate mai mare rezulta vanzari cantitative mai mari si mai valoroase per item, din care rezulta Bob Parsons = happy
La cum ii stiu eu pe Godaddy si politica lor de marketing, cred ca vor doar sa fraiereasca neinitiati care sa confunde .com cu .co (sau oameni neatenti). Mai ales ca na... cautand un domeniu pe care-l gasesti liber, multi sar sa-l inregistreze una-doua (din entuziasm).
Cristi, culmea e ca a mers. In sensul ca vanzarile au fost masive. Un tip din RO de exemplu are .co de vreo 16K, majoritatea cuvinte romanesti luate cu +200 dinainte sa devina open.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)