Da, e o oarecare latenta. Am schimbat parola, cea noua nu mergea, email la suport la ei, raspuns sa mai incerc...
Intre timp isi revenise singura (acum, de dimineata).
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Cand am citit prima data mail-ul, eram cam sceptic, nu am vrut sa acceez link-ul. Acum ca am citit acest post, am intrat imediat si am schimbat si eu parola![]()
Am primit si eu mail, am schimbat parola, totul este ok. Cred ca se bucura concurenta, ar fii bine daca ar implementa ca si cei de la Contul google securizat cu activare in doi pasi
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
V-au disparut domenii din contul name.com ?
Poate va mai ganditi sa actualizati lista de aici Securitate website
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Acum 1 luna de zile vroiam sa fac cont la ei. Bine ca am aflat la timp ca au acest gen de probleme.
Personal apelez la serviciile 101domain.com si recomand. In 3 ani de zile nu au avut probleme de genul spart site etc...
Costa mai mult un pic *.com si altele dar sunt cei mai buni , au cele mai multe extensii de domenii (toate - parca vreo 3000 si ceva).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)