Pagina 8 din 14 PrimulPrimul ... 678910 ... UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 136

Subiect: CNA sesizeaza Politia legat de 42 de site-uri care difuzeaza ilegal filme si seriale

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    366
    Putere Rep
    31

Implicit

@Nichita, nu am avut nici un site de genul si nici un domeniu pe care l-am avut vreodata nu a continut numele unui trust din showbiz-ul Romanesc si nici nu m-au tentat niciodata site-urile de genul. Am activat chiar la inceputuri pe nisa Wrestling cum am mai spus, domeniile au fost inregistrate inainte ca ei sa inregistreze marca respectiva (am fost intr-adevar naiv ca am inchis site-ul si am parcat domeniile, probabil textele inteligente si aberatiile lor m-au speriat in perioada aceea). Dar Domeniile respective nu au avut nici o treaba nici cu emisiunea si nici cu trustul respectiv, ei au inregistrat .ro-ul pe urma si mi-sau cerut unele chestii pe care de altfel in momentul de fata CLAR nu le-as face.

@Love, nu m-am gandit la partea de parteneriate, dar nici nu apuci sa vezi link-uri prin articolele lor (unele au, altele nu) chiar azi am vazut un articol pe Business Magazine cu un set de imagini, nu link, nu credite, nimic..... Nu cred ca asa se procedeaza.

Probabil ca sunt eu mai rau fata de ei pentru ca am avut unele intamplari neplacute cu ei, dar per total asta-i realitatea, nu m-ar fii suparat de fel daca ar fii facut-o doar pentru a face ceva bun in online, ei au facut-o pentru a elimina concurenta, asta mi-sa parut ciudat.... Si la urma urmei peste tot gasesti ceva de "reclama".
    tosin.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Radu.R Vezi Post
    @Nichita, nu am avut nici un site de genul si nici un domeniu pe care l-am avut vreodata nu a continut numele unui trust din showbiz-ul Romanesc si nici nu m-au tentat niciodata site-urile de genul. Am activat chiar la inceputuri pe nisa Wrestling cum am mai spus, domeniile au fost inregistrate inainte ca ei sa inregistreze marca respectiva (am fost intr-adevar naiv ca am inchis site-ul si am parcat domeniile, probabil textele inteligente si aberatiile lor m-au speriat in perioada aceea). Dar Domeniile respective nu au avut nici o treaba nici cu emisiunea si nici cu trustul respectiv, ei au inregistrat .ro-ul pe urma si mi-sau cerut unele chestii pe care de altfel in momentul de fata CLAR nu le-as face.

Citat Postat în original de tosin@softpedia Vezi Post
    De curand(12 March 2010, 18:55) mi-am inregistrat un domeniu, dar din pacate am vazut prea tarziu ca exista un domeniu cu acelasi nume doar ca este cu tld-ul .ro.

Este vorba despre wrestlingfan.ro, site/domeniu care apartine de protv/sport.ro, intrebarea mea este urmatoarea
    Domain Name: wrestlingfan.ro
    Registrar: ICI - ROTLD
    Registration Date: 2009-11-25

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    366
    Putere Rep
    31

Implicit

Kaa, domeniul era wfan, ulterior au achizitionat si domeniul asta. Discutiile purtate la vremea aceea au aratat clar ca marca a fost inregistrata pe urma, tot ceea ce a urmat e cancan, dar ma rog, probabil e asa cum spui tu, ei au mereu dreptate si eu sau oricare utilizator care a avut o problema de cu ei.

Numai bine, Radu.
    tosin.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Scoopo prietene sa lasam abureala. RDS a lansat un serviciu per pay view si au filme destul de noi si bune. Cati crezi ca s-au ingramadit sa comande filme? Cati din cei care comenteaza atat sunt abonati la hbogo? La noi ce e moka e mai bun decat toate celelalte variante.

Am observat in acest scandal ca sunt multi prosti in Romania. Unul dintre ei este acest individ care considera ca cei mai afectati de acest "razboi" vor fi ISP-istii. Tot ei sunt cei din spatele acestor site-uri ilegale.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Este un subiect funy (sunt bune si subiectele astea).Si nu te-am aburit,cu ce te-am mintit,cand am spuns de banci si farmacii si sa nu spun ca am avut 2 presedintii
    Per pay din pacate eu il platesc la digi si sunt multi care platesc,Sa nu-mi spui ca n-ai folosit torent,dcc,si ca ai totul licentiat in calculator(daca da faci parte din cei care incalca legile)
    La Hbo Go my frend ca sa fie ok trebuie sa ai televizor Smart....e foarte scump
    Asa ca le doresc succes in lupa cu morile de vant
    Pina si eu la firma nu-mi permit sa platesc totul legal (raman cu degetul in cur ) si muncesc doar pentru stat daca platesc 100%
    Hai sa lasam vrajeala si sa vedem gunoiu, e tara plin de gropi si autostrazi de miliarde pe bani nostri..etc...
    Ultima modificare făcută de scoopo; 5th November 2012 la 09:40. Motiv: ca de obicei
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Am folosit si eu vplay, torenti etc. Dar nu ma apuc sa sar in sus daca se incearca normalizarea. Pt. ca normal ar fi sa platim.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Sunt interesante aceste comparatii. Sperati la o tara educata, civilizata si prospera insa nu faceti nimic in acest sens.
    Aveti pretentia sa traiti ca un francez, englez sau neamt insa nu va comportati nici pe departe ca unul.

Si sa fim seriosi, stim si noi cum este afara suntem mai mult decat constienti ca nu este numai lapte si miere. Cu atat mai mult pentru imigranti.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Man nu am sarit in sus,nu ma intereseaza daca se inchid sau nu,doar mi-am spus parerea.80% din userii online au facut 1 data sau fac piraterie.Stii ca nu ai voie sa copiezi un cd pe CAre te duci frumos si-l cumperi de la magazin pe bani tai,si sa-l pui pe ipod,este ilegal... deci piraterie..unele lucruri sunt absurde...ASTA ce fac ei se numeste concurenta neloiala....E penibil PRO TV vor sa Inchida VPLAY.RO o zic si astia,
    Da e normal sa se plateasca pentru fiecare om care munceste la o emisiune,toti au familii,la nimeni nu convine sa fie copiat.Sa-l bagam si peteava.ro si pe youtube.com e aceasi chestie...
    Daca investeau si aveau continut de calitate,lumea se duce singura nu e nevoie de tigania asta...
    La roman place asa: grataru,maneaua,lauda,si mocangeala
    Astia suntem..daca tara asta ar fi corecta Sa nu discutam cum de nu se inchid bodegile,alimentarile care ,cand te duci la baie iti vine sa vomiti ...
    trebuie sa piarda cativa,cateva procese si sa vezi pac cum se sperie lumea

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

De doua zile vplay down

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

sterg jumatate de site ) sau tot

Pagina 8 din 14 PrimulPrimul ... 678910 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii encoding filme/seriale
    De N.Paul în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th July 2012, 22:33
  2. Cumpar site filme/seriale.
    De Pancu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th June 2012, 10:19
  3. Vand site filme/seriale/subtitrari
    De Alexis în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3