@Nichita, nu am avut nici un site de genul si nici un domeniu pe care l-am avut vreodata nu a continut numele unui trust din showbiz-ul Romanesc si nici nu m-au tentat niciodata site-urile de genul. Am activat chiar la inceputuri pe nisa Wrestling cum am mai spus, domeniile au fost inregistrate inainte ca ei sa inregistreze marca respectiva (am fost intr-adevar naiv ca am inchis site-ul si am parcat domeniile, probabil textele inteligente si aberatiile lor m-au speriat in perioada aceea). Dar Domeniile respective nu au avut nici o treaba nici cu emisiunea si nici cu trustul respectiv, ei au inregistrat .ro-ul pe urma si mi-sau cerut unele chestii pe care de altfel in momentul de fata CLAR nu le-as face.
@Love, nu m-am gandit la partea de parteneriate, dar nici nu apuci sa vezi link-uri prin articolele lor (unele au, altele nu) chiar azi am vazut un articol pe Business Magazine cu un set de imagini, nu link, nu credite, nimic..... Nu cred ca asa se procedeaza.
Probabil ca sunt eu mai rau fata de ei pentru ca am avut unele intamplari neplacute cu ei, dar per total asta-i realitatea, nu m-ar fii suparat de fel daca ar fii facut-o doar pentru a face ceva bun in online, ei au facut-o pentru a elimina concurenta, asta mi-sa parut ciudat.... Si la urma urmei peste tot gasesti ceva de "reclama".

Răspunde cu citat

(sunt bune si subiectele astea).Si nu te-am aburit,cu ce te-am mintit,cand am spuns de banci si farmacii si sa nu spun ca am avut 2 presedintii