Pagina 6 din 14 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 136

Subiect: CNA sesizeaza Politia legat de 42 de site-uri care difuzeaza ilegal filme si seriale

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

@Kaa - ai perfecta dreptate dar nu sunt de acord cu implicarea CNA in online. Aia nu sunt in stare sa tina in frau televiziunile si se baga in online care este mult, mult mai greu de controlat. PROTV-ul a incercat si pe alte cai sa scape de aceasta concurenta dar fara succes.

@scopo - nu putem compara HBO cu PROTV. Pana la urma cei de la Voyo trebuie sa vina cu altceva pt. ca alta sansa nu au deocamdata. Mai nou s-au cuplat si cu RCS&RDS in speranta ca vor mari numarul de clienti.

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    366
    Putere Rep
    31

Implicit

@Kaa, tie personal ti-se pare normala politica lor ? Adica, atat la TV cat si in Online ajung sa lanseze ideei de genul ca sunt singuri, ca ei au facut prima gaura in macaroana, ca daca ei si mucegaiul n-ar fii, n-am mai avea cine sa mance painea....Hai sa fim seriosi.

Unu la mana, de cand ma misc prin online am vazut la ei articole inspirate, am vazut poze luate de pe alte site-uri si bagate la ei cu "Super senzatie" Articole de toata jena, greseli gramaticale IMENSE in articole (Eu, personal nu scriu corect, dar stiu asta si de aceea scriu alti pentru mine, o fac mai bine si mai profi) In schimb la ei, site-urile lor sunt pasta si ajung doar sa prosteasca lumea pe la TV.

Cat de Normal e sa zici ca "Wrestlingfan dot ro" e singurul site de wrestling din Romania ? Adica dezinformezi omul de la TV,cand in online cineva te-a batut in Google si ajunge inaintea ta in cautari, e normal sa faci asta?

Fac foarte multe mizerii in online si le acopera prin chesti de genul.... Daca ar fii dupa mine eu le-as da foc la servere si cu asta basta!

Ps. Chestii de genul facute de ei, e doar un "rahat" pe care-l arunca pentru a scoate ceva si ei, dar oare ar fii facut aceasi chestie daca ar fii fost alte 2 sau 3 site-uri de profil in .ro care sa fie mai buni ca ei sau sa aibe o platforma mai puternica si mai folosita ? NU.

Anyway, e o mizerie mare adusa de mass-media in online, articole copiate, articole inventate, zvonuri fara rost...Sunt foarte putine site-uri care ofera articole de calitate si stiri adevarate, fara scandaluri, fara Bianca si bote, e trist ca ajung si aici.... La tv oricum nu mai ai ce sa vezi.
    tosin.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Radu din pacare ai dreapte..mizerie fac,mizerie au facut,si stiri senzationale ca sa tampeasca omu si sa-l sperie cu stirile de la ora 5.numai crime si accidente..
    SI RECLAME DE TE SPARGE ,,CNA sa se uite si ei la un film ca tine 3-4 ore la protv la cate reclame baga...
    Se baga online cand nu au treaba face to face...Auzi tu drepturi de autor si ei fura articole de pe alte site-uri si poze bineteles si nici macar nu pun sursa..Niste bagabonti la camasa care rod acelasi ciolan ca toti labari din parlament care au 10 case si 4 masini cu salariu de 3000 roni pe luna...
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

De curiozitate, aratati-mi si mie care sunt articolele alea copiate. Nu contest, vreau doar sa vad.
    De poze iar nu contest, insa intamplarea face sa am un prieten care lucreaza ca "paparazzi" si sa stiu cum functioneaza lucrurile.
    Sunt companii private care au angajati tipi ca prietenul asta al meu. Pozele facute de angajati sunt vandute mai departe atat tipografiilor cat si televiziunilor - este imposibil sa nu fi vazut poze pe siteuri diferite facute din aproximativ acelasi unghi, desi de multe ori este vanduta aceeasi poza. In cazul asta nu inseamna in niciun caz ca s-a copiat.

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    366
    Putere Rep
    31

Implicit

Kaa, fara sa contest munca prietenului tau, nici vorba ca ei sa cumpere poze, am vazut poze cu water mark direct pe ele publicate de reteaua lor (Nu am cautat, nici n-are rost sa le caut iar). Cat despre articole, poti sa iei exemple de pe sport.ro, chiar si de pe sitirile protv cu 2-3 fraze schimbate, in general se inspira urat.

Anyway, daca e sa ma pun sa-ti caut dovezi, gasesc.... Dar tot ce am rezolvat este faptul ca am pierdut 30 de minute din viata mea fara rost.
    tosin.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Ceea ce au facut este corect. Au emisiuni produse de ei (gen Romanii au talent / Vocea Romaniei etc.) ale caror videouri au fost copiate, furate si postate fara embed pe zeci de mizerii de site-uri de genul romanii-au-talent.info, las-fierbinti.biz, vocea-romaniei.ws etc.

Din punctul meu de vedere site-urile care au facut asta (si au crescut pe spinarea altora) trebuie sa ajunga la gunoi.

Daca erau baieti destepti ar fi facut rapoarte DMCA pentru copyright infringement si toti acesti plagiatori ar fi disparut din Google in cateva zile, fara sa stie ce i-a lovit. Faptul ca au apelat la CNA / Politie (aka justitia romaneasca) nu cred ca e solutie care sa le rezolve problema.

Uita-ti-va numai cum arata site-urile astea:

Ultima modificare făcută de Nichita; 4th November 2012 la 09:51.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    28

Implicit

offtopic - a picat si vodafone.ro

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Radu.R Vezi Post
    Kaa, fara sa contest munca prietenului tau, nici vorba ca ei sa cumpere poze, am vazut poze cu water mark direct pe ele publicate de reteaua lor (Nu am cautat, nici n-are rost sa le caut iar). Cat despre articole, poti sa iei exemple de pe sport.ro, chiar si de pe sitirile protv cu 2-3 fraze schimbate, in general se inspira urat.

Anyway, daca e sa ma pun sa-ti caut dovezi, gasesc.... Dar tot ce am rezolvat este faptul ca am pierdut 30 de minute din viata mea fara rost.
    Nu inteleg nimic din ce spui si inclin din ce in ce mai mult sa cred ca parerea ta este pur subiectiva fara nicio influenta data de aceste "actiuni" pe care nu le-ai dovedit insa sustii cu tarie ca le fac.
    Din moment ce au pus poze cu water mark in ce mod zici ca au "furat"? Acel water mark reprezinta sursa de pe care au preluat poza. Cu siguranta au suficiente resurse si cunostinte incat sa poata modifica o poza.

Decat sa faci afirmatii pe care nu le poti sustine mai bine nu le mai faci. Ca nu-ti place formatul ori subiectele pe care acestia le dezbat si le promoveze nu este un motiv sa aduci afirmatii nefondate. Nici mie nu-mi plac subiectele care le dezbat dar ma rezum la evitarea acestora.
    Sunt atatea ziare cu informatii utile care merita citite, editori care la fel merita cititi dar care nu se bucura de o popularitate asa mare. In schimb auzi pe toate drumurile ca Romania are presa proasta, ca nu exista editori buni cand voi nici macar nu ati auzit de acestia. Romania are editori si are si ziare, problema sunt cititorii.

Cu riscul de a ma repeta. Chiar daca ar copia articole nu inseamna ca nu au dreptul sa-si ia ce este al lor. Iar in planul al doilea, inca te rog sa-mi aduci articolele alea copiate si sursa de inspiratie.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Mai oamenilor DE CAND SE OCUPA CNA DE INTERNET...nu au competenta...au anuntat politia si parchetu....
    LACOMIA CELOR DE LA MEDIA PRO ESTE ARHICUNOSCUTA...
    nichita ce ai arata tu sunt niste site-uri infime mici care nu au treaba cu ce vor sa faca ei..
    Vor sa inchida cinemaxx vplay. filme hd (daca te uiti pe lista lor sunt cele mai puternice site-uri din romania cu filme) despre care vorbesti tu credema ca nici nu-i baga in seama..
    Uite AICI
    Ei vor sa loveasca in special in vpay.ro ca este cu plata si nu se compara serviciile oferite de voyo.ro ) deci este penibil site-ul nare nimik pe el
    Le urez mult succes dar nu vor reusit sa faca ce vor,primeau reclama gratis..de la multe site-uri
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Ei vor sa loveasca in special in vpay.ro ca este cu plata si nu se compara serviciile oferite de voyo.ro ) deci este penibil site-ul nare nimik pe el
    Video-ul nu explica decat faptul ca cna-ul nu se ocupa de acest aspect. Atat.

Mi se pare normal sa vrea sa blocheze filmele produse de ei difuzate pe alte site-uri, atata vreme cat altii scot bani de pe urma lor.

Daca vplay de exemplu (astazi am intrat prima oara pe acest site) sunt atat de smecheri si vor bani pentru abonamente, atunci sa isi produca propriile emisiuni / seriale.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 6 din 14 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii encoding filme/seriale
    De N.Paul în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th July 2012, 22:33
  2. Cumpar site filme/seriale.
    De Pancu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th June 2012, 10:19
  3. Vand site filme/seriale/subtitrari
    De Alexis în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3