Stiti ceva despre inregistrarea domeniilor .free? Am vazut ca se fac preinregistrari la dotfree.com.
Stiti ceva despre inregistrarea domeniilor .free? Am vazut ca se fac preinregistrari la dotfree.com.
Am rezervat si eu unul(nu ca l-as folosi, eram doar curios) si inca apare disponibil si acum, chiar daca apare ca rezervat in contul meu. Va dati seama ce seriosi is baietii.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Acest TLD inca nu a fost aprobat de ICANN asa ca mai e cale lunga pana sa devina serioasa treaba. Din cate vad eu aici ei zic ca sunt in perioada de preinregistrare, abia dupa landrush poti sa stii sigur ca e al tau, asa ca mai e cale lunga pana atunci.
Vor sa faca si ei ceva pe modelul GDI cu .ws, in concluzie o aiba acelasi traseu.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Da, am observat si eu asta.. e cam dubios
Interesante. Mersi de pont.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
ma dar sincer acum. Toate tld-urile astea futuriste .free .jobs .asia .fm .travel etc etc au vreo valoare? A intalnit cineva prin cautari un domeniu cu asemenea TLD-uri? eu personal de atata timp n-am gasit . Poate .tv am intalnit de cateva ori..... dar restul .... niciodata
asia evident e un tld specific zonei respective, probabil ca acolo este destul de des intalnit, asa cum .eu este des intalnit in Europa. Cat despre travel, uite un exemplu ROMANIA - Official Travel and Tourism Information.
Apropo, au inceput (sau vor incepe) inscrierile pentru tld .ng (nigeria) si deja multi se gandesc la chestii de genul booki.ng, traveli.ng, gami.ng...
Legat de .free, zilele trecute am "rezervat" un domeniu, l-am confirmat.
Azi dau sa intru si nu mai stiu user/pass. Dau sa recuperez:
Am tastat, evident, adresa de e-mail (pe care am primit si codul de activare), si:Type your username or E-mail address here. Your password will be sent to your email.
WTFUsername is invalid. Password could not be sent.
Ultima modificare făcută de Zone; 31st December 2010 la 12:31.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Da, dar nu prea multe. Un exemplu: iguide.travel/Romania, la o cautare travel romania, pagina 4.
Probabil ca nu se gasesc prea multe prin serp pentru ca sunt destul de rare domeniile cu tld .travel.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)