Dupa parerea mea nu conteaza asa mult TLD-ul cat marketingul pe care stii sa il faci. Sigur, sunt site-uri de succes pe aceste TLD-uri, precum last.fm, dar asta nu inseamna ca odata ce cumperi un domeniu ai succesul asigurat.
Dupa parerea mea nu conteaza asa mult TLD-ul cat marketingul pe care stii sa il faci. Sigur, sunt site-uri de succes pe aceste TLD-uri, precum last.fm, dar asta nu inseamna ca odata ce cumperi un domeniu ai succesul asigurat.
De cele mai multe ori ajuta la rezonanta. Daca formezi un brand de genul posturi.fm eu zic ca e benefic.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
mersi de pont
Acest TLD inca nu a fost aprobat de ICANN asa ca mai e cale lunga pana sa devina serioasa treaba. Din cate vad eu aici ei zic ca sunt in perioada de preinregistrare, abia dupa landrush poti sa stii sigur ca e al tau, asa ca mai e cale lunga pana atunci.
Vor sa faca si ei ceva pe modelul GDI cu .ws, in concluzie o aiba acelasi traseu.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Dar cine imi poate explica si mie cum faci un .tld? Sa zicem ca eu vreau sa vand domenii .edy, cum se face acest lucru?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Chiar! Si eu sunt interesat de .tld-uri. Stie cineva de unde si cum se pot achizitiona acestea? Sau la ce pret?
Hehe, ce dorinte amuzante mai aveti si voi. Pe scurt: dureaza multi ani ani si multi bani, pe lung: cititi aici instructiunile necesare pentru a depune o cerere pentru un nou tld.
Sa speram ca o sa prindem si noi in viata asta clipa cand o sa-si permita si oamenii de rand un tld![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu unul chiar eram interesat. Pana a citi aia. Sincer sa fiu, eu unul ma asteptam la ceva de genul... inregistrarea unui domeniu?)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)