M-am uitat pe mic.ro , portalul seamana cu judy
emil,care e bomba?![]()
M-am uitat pe mic.ro , portalul seamana cu judy
emil,care e bomba?![]()
Zoso, in principiu ai dreptate. Insa depinde si de puterea de negociere a fiecarei parti. HJS/Internet Service (vanzatorul), nu e o firma oarecare si cred ca are spate. A se vedea scandalul dintre Internet Service/HJS si Bogdan Surdu (boo.ro). El gasise cateva zeci de domenii premium.ro detinute de o firma care legal nu exista (intre noi fie vorba multi stiau de faza). A cerut la ROTLD stergerea domeniilor (in acord cu contractul). A continuat , si i-a dat si in judecata. 1 an mai tarziu, citesc si vad ca domeniile sunt transferate de pe persoana juridica pe PF. Deci intangibile. Din cate vad online Internet Service Romania opereaza si nic.ro (sub numele de Registrul de Domenii Roman). Din cate stiu eu (poate ma insel), chestia asta nu e permisa, pentru ca include Registrul/Roman in denumire, si poate induce in eroare cu privire la caracterul oficial al siteului.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
muc.ro cred ca e tinta defapt
mac.ro e usor de luat, cred ca stirea era invers, cu mic.ro se chinuie.
mac.ro e detinut de neamtu ala care dadea cu chirie ziare.ro la realitatea si dupa s-a vandut la antene![]()
Asta ziceam si eu mai sus. HJS. Usor usor ies la lumina domeniile alea cu situatie juridica incerta. Si guvern.ro e detinut de ei.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
tocmai am avzut ieri un focus modelul nou alb pe la baneasa pe care scria mic.ro
uite un link de la arhiva
web.archive.org/web/*/http://www.mic.ro
Mic.ro ... era azi un fel de "camion" (nu pot sa ii zic duba sau rulota) transformat in shop de diferite chestii alimentare in principal...intr-o statie de autobuz si se am stransesera sa vada ce e acolo.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)