E pacat sa nu profitam de oferta lor SEOmoz PRO Tools la numai 1$
PS.Nu stiu ce are site-ul asta dar se deschide extrem de greu,e fantastic
Da si mie mi se deschide greu moz'ul, si chiar acuma aveam nevoie de o gramada de cautariDar e prima data cand patesc, de obicei sunt foarte stabili.
Si ai dreptate supercar, e pacat sa nu incercati pentru 1$. Atata numai sa fiti atenti ca subscription-ul e automat, deci daca depasiti o luna va trage automat de pe card pentru luna viitoare.
Cred ca asta e si ideea, probabil multi vor continua si a doua luna. Sunt atatea informatii, cine le parcurge pe toate intr-un timp asa scurt? Sau ma insel ?De ce sa stai mai mult de o luna? le actualizeaza periodic?
Sunt multe informatii, intr-adevar. In afara de tool-uri, mie imi sunt utile resursele (ghidurile pro, care in afara abonamentului costa ~30$), sectiunea de tips si lista de directoare recomandate. Mai sunt si blogurile... Si inca n-am incercat Q&A (adresarea de intrebari membrilor SEOmoz), insa au o baza de date cu toate intrebarile la care s-a raspuns, deci mergi ca la biblioteca.![]()
Am folosit eu Q&A-ul, e ok, iti raspund destul de repede si la subiect. Atat doar ca mie imi raspunde tot Jane, care nu-mi prea place cum scrie(Fata de rand fishkin, tim/will critchlow).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)