Acest topic: apropos de acei SEO-isti care frecventeaza forumurile de specialitate...
- este, dupa parerea mea, o "neconcordanta" cel putin intre a fi membrul unui forum SEO (ca acesta, de exemplu..) si a inscrie in site-ul propriu (indiferent de tematica/gen/public/bani primiti,etc) site-uri care fac spam zadravan de destul timp...; chestia este total aiurea si nu o inteleg deloc (exceptand cazul in care una din cele 2 ipostaze este intr-un fel falsa sau, cel mai bine cred, necunoscuta);
- ca prim exemplu, vorbesc acum concret de @mircea13 (fara suparare, sper), al carui site l-am vizitat daunazi
(unde, la o categorie anume, la loc fruntas, este site-ul pe care l-am postat mai inainte la "seo spam"...)
- sper ca ceva se va intampla: ori aceia care dau link (in site-ul propriu) catre spamm-eri o sa isi revizuiasca
politica, ori, poate, pe nivel de forum care nu apreciaza spam-ul, de asemenea se va intampla ceva...
- sunt doar pareri personale, cele de mai sus; astept si pareri ale "oficialilor" SeoPedia si nu numai, in aceasta
privinta...
- cu riscul de a ma repeta, cele de mai sus si acest subiect in sine, sunt din punctul meu de vedere o problema
generala, lasand la o parte exemplul concret dat.

Răspunde cu citat