Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Spam de la un incult

Vizualizare arbore

leandrud este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2007
    Posturi
    80
    Putere Rep
    0

Implicit Spam de la un incult

Va aduc la cunostinta alt spam. Dar de la unul care nici macar nu stie sa scrie bine.

Firma in cauza se numeste Future System Consulting

"Domnule Director ,

Numele meu este Popescu Mihai si reprezint firma Future System Consulting. Profilul si reputatia firmei Dumneavoastra m-au deternimat
    sa va trimit prezenta scrisoare avand convingerea ca firma noastra poate devenii un sprijin important in carul companiei pe care o conduceti ,
    contribuind cu pasiune profesionala la cresterea eficientei si rapiditatea atingerii obiectivelor previzionate de Dumneavoastra
    Dormin sa va aducem la cunostinta serviciile noastre de web design si publicitate , care se afla in oferta atasata la acest email , pentru
    o posibila colaborare de viitor in conditii avantajoase pentru dezvoltarea Companiei Dumneavoastra.
    Am dori sa colaboram cu firma Dumneavoastra deorece suntem de parere ca abilitatile si cunostintele noastre ar putea aduce un aport valoros la desfasurarea activitatii intreprinsa de catre firma Dumneavoastra.
    "
    Domnule..... Popescu daca esti pe aici pe forum.
    deternimat= determinat poate mai domne.

Dornim= Dorim poate. Si literele au fugit de firma ta. Ce sa mai zic de potentialii clienti? (un punct bun este ca..... nu ai pus "Dormim" -ori ai vrut sa scrii asa si nu am inteles eu?-)

deorece=deoarece- Cand ai invatat gramatica te gandeai la pulpele profesoarei?

dezvoltarea Companiei Dumneavoastra= dezvoltarea companiei dumneavoastra.- Aceasta este forma corecta.

Se scrie cu litera mare doar cand se incepe o propozitie nu in interiorul acesteia. Sau numele persoanelor

Vroiam sa fiu mai acid domnule Popescu dar... ati avut noroc ca "gaghilati" orgoliile oamenilor si m-ati facut director.

Eu nu am firma domnule Popescu deci, nu sunt director- Documentati-va pe viitor inainte sa faceti spam.

Domnule Popescu. Permiteti un sfat?

Incepeti domnule prima data cu..... Clasa I-a. Numaratul betisoarelor, bastonase, pe urma dupa 20 de ani trecem la lucruri serioase. Aritmetica, "Ana are mere", etc.

P.S.
    Va dati seama ce "situri" functionale ies cu asemenea greseli de ortografie?
    Ultima modificare făcută de leandrud; 31st August 2008 la 22:26.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2007, 23:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM