Va aduc la cunostinta alt spam. Dar de la unul care nici macar nu stie sa scrie bine.
Firma in cauza se numeste Future System Consulting
Domnule..... Popescu daca esti pe aici pe forum.Citat:
"Domnule Director ,
Numele meu este Popescu Mihai si reprezint firma Future System Consulting. Profilul si reputatia firmei Dumneavoastra m-au deternimat
sa va trimit prezenta scrisoare avand convingerea ca firma noastra poate devenii un sprijin important in carul companiei pe care o conduceti ,
contribuind cu pasiune profesionala la cresterea eficientei si rapiditatea atingerii obiectivelor previzionate de Dumneavoastra
Dormin sa va aducem la cunostinta serviciile noastre de web design si publicitate , care se afla in oferta atasata la acest email , pentru
o posibila colaborare de viitor in conditii avantajoase pentru dezvoltarea Companiei Dumneavoastra.
Am dori sa colaboram cu firma Dumneavoastra deorece suntem de parere ca abilitatile si cunostintele noastre ar putea aduce un aport valoros la desfasurarea activitatii intreprinsa de catre firma Dumneavoastra.
"
deternimat= determinat poate mai domne.
Dornim= Dorim poate. Si literele au fugit de firma ta. Ce sa mai zic de potentialii clienti? (un punct bun este ca..... nu ai pus "Dormim" -ori ai vrut sa scrii asa si nu am inteles eu?-)
deorece=deoarece- Cand ai invatat gramatica te gandeai la pulpele profesoarei?
dezvoltarea Companiei Dumneavoastra= dezvoltarea companiei dumneavoastra.- Aceasta este forma corecta.
Se scrie cu litera mare doar cand se incepe o propozitie nu in interiorul acesteia. Sau numele persoanelor
Vroiam sa fiu mai acid domnule Popescu dar... ati avut noroc ca "gaghilati" orgoliile oamenilor si m-ati facut director.
Eu nu am firma domnule Popescu deci, nu sunt director- Documentati-va pe viitor inainte sa faceti spam.
Domnule Popescu. Permiteti un sfat?
Incepeti domnule prima data cu..... Clasa I-a. Numaratul betisoarelor, bastonase, pe urma dupa 20 de ani trecem la lucruri serioase. Aritmetica, "Ana are mere", etc.
P.S.
Va dati seama ce "situri" functionale ies cu asemenea greseli de ortografie?