Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: SEO Spam Maux Design Focsani

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

pt ca in 2007 m-am ocupat de o parte din seo la vrancea
    Deci tu le-ai recomandat metoda asta blackhat (ma rog, un blackhat adevarat ar rade cand ar vedea asa ceva)?

Nu vad care e problema daca raportezi un site care face spam in asa hal nesimtit cand dai de el. martynesku a facut ce trebuia facut.
    Ultima modificare făcută de Tudi; 1st September 2008 la 02:24.

martynesku este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

De la:
    ...am vrancea.com.ro in semnatura pt ca de la origini sunt din vrancea si sustin site-ul asta atata tot...
    pana la

- pt ca in 2007 m-am ocupat de o parte din seo la vrancea
    e cale luuuuunga . Parca nu mai esti atat de obiectiv pe cat doreai sa pari la inceput, plus ca observ ca te ocupai si de instalarea forumului de pe vrancea.com.ro.

Problema principala nu este neaparat spamul in sine, cat faptul ca il faci/il fac(ei) pe banii cuiva care acum poate avea de suferit, iar in situatia asta as putea fi eu si oricine altcineva.

Raspunsul oficial al firmei:
    Singurii care sunt indreptatiti sa comenteze rezultatul tehnicilor si metodelor SEO utilizate de catre noi sunt BENEFICIARII nostri.
    Iar daca beneficiarii nu au treaba cu domeniul, facem ce vrem! Cam asta ar fi ideea. Iar eu sa-mi vad de treaba mea si sa nu ma mai uit in codul sursa pentru ca nu am niciun drept!
    Ce-mi place mie la forumul Seopedia: daca dam un search "maux design", acest thread apare al doilea rezultat. Macar sa afle si potentialii clienti ce faceti/fac(ei), inainte de a apela la serviciile voastre/lor.

Multumesc pentru sustinere Tudi

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de martynesku Vezi Post
    Cred ca esti putin plecat pe campii. Uita-te si tu de vreo doua ori ce scrii si cum scrii ("v-a pierde" se scrie "va pierde") si mai citeste putin despre SEO, te va ajuta in viitor
    Fii tu sigur ca sunt amator in seo,si cat despre raportatul tau, asa ca idee linkurile alea nu il ajuta nici 0,01% in seo pe detinatorul siturile din hidden link.
    E ca si cum ai raporta o musca care trece pe rosu.,anyway tine-o tot asa.

Si ce concluzii tragi... sunt amandoi din Iasi.. ce relevanta are asta???
    Ultima modificare făcută de deadworldisee; 1st September 2008 la 11:22.

nightm este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th September 2007
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

precum am scris in comentariu "am facut seo in 2007" nu in 2008 si nu foloseam black-hat stai tu linistit. daca ai stii putin seo ai stii ca linkurile alea = 0 pt google.

sunt obiectiv pt ca desi am lucrat putin la seo si la forum anul trecut asta nu ma face sa nu privesc profesional lucrurile

Problema nu e ca a raportat acest fapt, foarte bine a facut, numai ca el nu a facut asta din motive de moralitate si aici intervine problema

si uite ca am gasit intamplator si unul din motivele pt care "pierzi tu timpul pe net". promovezi http://www.numesite.xxxx/hoteluri-vrancea urat rau. una e sa doresti un internet mai curat si alta e sa faci asta la comanda concurentei care practic e inexistenta

precum mi-am imaginat seo nu fusese facut de ei si nu stiau ca fac black-hat asa ca problema se putea rezolva si mai elegant decat aveai tu impresia

din ce vad eu nu ai vrut decat sa ridici traficul pe unele site-uri cu ocazia asta, fapt si pt care nici nu am dat site-ul de mai sus, oricum nu interesa pe nimeni

mersi totusi ca mi-ai adus un contract cu ocazia asta iti dau o bere cand ne intilnim

topic close
    Ultima modificare făcută de nightm; 1st September 2008 la 12:04.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Nici macar nu e vorba daca il ajuta sau nu la SEO link-urile respective. E vorba ca arata complet lipsit de profesionism si pentru firma, si pentru clientii lor.

Tot vorbim ca incercam sa facem un web .ro mai curat, dar cand cineva gaseste un hiccup din asta, aruncam cu noroi in el.

forapathy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    212
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de martynesku Vezi Post
    Hmmm, ma intreb (retoric) cum se face ca cei doi "protestatari" ai acestui post sunt amandoi din Iasi, iar nightm are linkul vrancea.com.ro in semnatura...
    @nightm nu cred ca se referea la mine ca si eu radeam de site-ul ala si pe buna dreptate..

eu sunt de partea lui din simplul motiv ca sunt de accord cu ce a facut.. pentru ca daca e penalizat site-ul intra in belea "firma" care a facut optimizarea.. si ceva referinte negative la adresa unei firme nu sunt asa de bine inghitite..

desi raportarea aia pentru site-urile .ro e cum zicea deadworldisee "ca si cum ai raporta o musca care trece pe rosu." mai multe raportari cateodata mai au efect..
    Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th September 2007
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

@Tudi, ma repet, ce a facut el a fost foarte bine si datorita faptului asta o sa revin eu un timp la seo si primul pe care il fac e sa curat ce au stricat altii, deci va rezulta un minor procent de web mai curat

eu am criticat doar faptul ca el a deschis postul asta si cu alte motive mai ascunse, sau poate nu mai vad eu bine, dar nu cred ca a existat pana acum un caz in web-ul din vrancea in care cineva sa faca ceva din buna/proprie intentie fata de un site care nu ii apartine sau la care nu a lucrat, decat la comanda concurentei sau politic. sa nu-mi spuna ca i-a placut site-ul asa de mult incat s-a uitat la codul sursa pe motiv de studiu

rau sau bine intentionat ramane in final cu o fapta buna, pt ca lucrurile se vor indrepta datorita lui totusi

@forapathy, nu vazusem ca si @deadworldisee e din iasi
    Ultima modificare făcută de nightm; 1st September 2008 la 12:55.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

Am impresia ca suferi de o grandomanie cronica daca tu crezi ca esti atat de important incat sa fii atacat de concurenta sau pe interese politice (si eu eram cel paranoic ). Si oricum "concurenta inexistenta" ce te atacă, daca nu gasea nimic, nu avea ce ataca.
    Eu, reprezint concurenta inexistenta, deoarece activez pe o alta piata, asadar nu ma pot numi concurenta.
    Pagina la care te-ai referit are un continut pur informativ si nu sunt platit de nimeni de pe acea pagina asa cum se intampla in cazul vrancea.com.ro, iar motivul pentru care nu ai dat si pagina este pentru ca nu vroiai sa se vada acest lucru, ieseai mai bine in discutie.
    Dupa ce minti de cinci-sase ori in acelasi thread e cam greu sa te mai creada cineva.

...sa faci asta la comanda concurentei care practic e inexistenta.
    mare orator.

May Big G (God) and little G (Google) watch over you.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th September 2007
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

nu cred ca am mintit cu ceva, poate am fost putin mai prudent. eu nu sufar de nimic pentru ca nu activez pe piata din vrancea. in schimb urmaresc de curiozitate ce se mai intampla pe acolo si mi se face greata cand vad ce se intampla pe web. nu sunt paranoia pt ca ce am zis chiar este adevarat si asa ceva se intampla. seo black-hat e mic copil pe langa manevrele care se fac acolo sau felul cum apar peste noapte site-uri care se copiaza intre ele in loc sa faca ceva original.

daca intr-adevar nu faci parte din vrancenii "aia" atunci imi cer eu scuze si te felicit

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

S-a schimbat discursul tau de la primul post si pana acum, ai fi putut macar sa ramai consecvent, in plus vrei sa ai ultimul cuvant intr-o discutie in care stii ca nu ai dreptate.
    De la "si ce daca?" ai trecut la "nu conteaza fapta, motivele sunt importante" iar apoi la "lipsa de fair-play" si tot asa. Oricum te pot asigura ca nu reprezint concurenta, cu atat mai putin interese politice. Sunt plecat de ceva vreme din zona spre Bucuresti si ma uit din cand in cand la ce am lasat in urma si cam asta am gasit.
    Oricum felicitari pentru "contractul" obtinut si astept berea cat de curand

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Spam ro-design.net
    De KidRock în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th March 2009, 00:39
  2. E-MAIL SPAM de mare angajament: FSC Design E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th October 2008, 10:55
  3. PHP + Design
    De BeFree în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th April 2008, 17:24
  4. Alaska Tribune la Focsani
    De Seo_clean în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th June 2007, 15:47
  5. Spam creative-design.ro - fungift.ro ?
    De mishelplatini în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th August 2006, 22:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •