ve ve ve . semnos . ro
veveve.google.ro/search?q=site:veveve.semnos.ro/&hl=ro&start=90&sa=N
mi se pare mie sau este spammer site-ul asta?
ve ve ve . semnos . ro
veveve.google.ro/search?q=site:veveve.semnos.ro/&hl=ro&start=90&sa=N
mi se pare mie sau este spammer site-ul asta?
As zice ca e un loctiitor pentru o pagina viitoare. O fi fost, dar acum mai toate linkurile indexate sunt 404...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Din cate am inteles eu de la proprietarul acelui site... "se afla in constructie" si il optimizeaza mai devreme decat este cazul.
interesanta mutare, dar totusi este etic sa faci asa ceva, adica fac si eu o lista de 10.000 de cuvinte cheie si zik ca imi fac site intr-o luna, binenteles ca dupa 1 luna nu o sa am site-ul cu cele 10.000 de cuvinte integrate in el dar in fata lui nea Gogu' o sa fiu mare si tare
deci este sau nu o forma de spam asa ceva?
Nu stiu ce sa zic...
Dupa o luna de zile daca isi schimba continutul nu o sa mai conteze ce anume avea inainte pe site
normal ca e spam. Eu am dat report si va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel. Mai scapam si noi de un spammer.
asa mi-a zis si mie, ca site-ul urmeaza sa fie un magazin online important si ca a pus acolo cuvinte cheie sa indexeze google pana cand pune interfata grafica.
eu am linkuri inspre el.. daca e considerat spam ma afecteaza cu ceva?
keep dreaming...
as fi curios cum defineste fiecare notiunea de spam si cum o interpreteaza pe exemple punctuale.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 23rd June 2008 la 17:34. Motiv: completare
gigi, n-am stat bre sa caut in inbox sa vad cuvant cu cuvant ce mi-ai scris. am reprodus cum imi aduceam eu aminte. pana la urma conteaza ideea generala, nu? si anume ca o sa fie un magazin online si nu doar cuvinte cheie insirate pe o pagina...
keep dreaming...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)